• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 29 z 57
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 57

#138914  autor: frgt/10
 04 sty 2007, 08:10
szonek pisze:Raz, że jesteś na razie POTENCJALNYM klientem. Dwa nie wydaje ci się, że mają póki co ważniejsze rzeczy na głowie? Trzy, że nie wydaje mi się, żeby zdążyli powołać jakąś komórkę, która zajmuje się tylko i wyłącznie kontaktem z POTENCJALNYM klientem dlatego pewnie odpiszą ale ze sporym opóźnieniem.

Naprawdę polecam trochę wstrzemięźliwości, wszyscy się doczekamy na nurtujące nas pytania na temat sieci P4, chyba każdy z nas tydzień czy dwa jeszcze wytrzyma.
Ja potrafię siedzieć w pracy i obsługiwać dodatkowo interesantów, a oni nie? Po to się zatrudnia ludzi do obsługi biura obsługi klienta bym nie czekał na cholerną odpowiedź ruski rok. Era odpisuje mi maksymalnie po 2-3h, a oni w ogóle? Jak się podaje maila kontaktowego to ludzie liczą na kontakt, a nie zapychanie sobie folderu wysłanych. Im dłużej lekceważą ludzi np. mnie tym mniej jestem przychylny, a byłem naprawdę optymistycznie nastawiony. No i najważniejsze, skoro ktoś wchodzi na rynek przy wyrobionej marce, w tym przypadku, trzech porządnych firm to musi zadbać o każdego :twisted:

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#139049  autor: szonek
 04 sty 2007, 18:51
No to super, że jesteś taki wymagający ale pamiętaj, że ta firma poza tym, że się dopiero rozbudowuje to tak na dobrą sprawę nie weszła jeszcze na polski rynek.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2007, 20:25 przez szonek, łącznie zmieniany 1 raz.

#139050  autor: amfi
 04 sty 2007, 18:51
babeo pisze:Ogólnie widzę, że robi się "czeski film" z tym P4
a raczej luksemburgski :P

amfi

#139051  autor: Marcin
 04 sty 2007, 18:58
szonek pisze:No to super, że jesteś taki wymagający ale pamiętaj, że ta firma poza tym, że się dopiero rozbudowuje to tak dobrą sprawę nie weszła jeszcze na polski rynek.
i nie wiadomo czy wejdzie ,bo z tego co widać to ma duże problmy nawet z testami .Pól roku opóżnienia z wejściem na rynek. :reindeer:

#139059  autor: RobertX
 04 sty 2007, 19:16
No poczekamy zobaczymy...... ale mogloby sie juz cos dziac :?

#139060  autor: amfi
 04 sty 2007, 19:26
Marcin pisze:Pól roku opóżnienia z wejściem na rynek
jakie pol roku?

amfi

#139065  autor: Marcin
 04 sty 2007, 19:44
No racja prawie rok :lol:

#139070  autor: amfi
 04 sty 2007, 19:54
Marcin pisze:No racja prawie rok
z tym ze zawsze mowili ze "prawdopodobie" rusza w jakims tam terminie... a to zawsze pozastawia pole do opoznien :P

amfi

#139072  autor: Hersh
 04 sty 2007, 19:58
Ja potrafię siedzieć w pracy i obsługiwać dodatkowo interesantów, a oni nie? Po to się zatrudnia ludzi do obsługi biura obsługi klienta bym nie czekał na cholerną odpowiedź ruski rok. Era odpisuje mi maksymalnie po 2-3h, a oni w ogóle? Jak się podaje maila kontaktowego to ludzie liczą na kontakt, a nie zapychanie sobie folderu wysłanych. Im dłużej lekceważą ludzi np. mnie tym mniej jestem przychylny, a byłem naprawdę optymistycznie nastawiony. No i najważniejsze, skoro ktoś wchodzi na rynek przy wyrobionej marce, w tym przypadku, trzech porządnych firm to musi zadbać o każdego
Tyle że zauważ że oni zapowiadają komercyjny start sieci dopiero na koniec pierwszego kwartału więc nawet gdyby rozpoczęli na początku drugiego kwartału to nie byłby to jakiś wielki poślizg. Sądzę że póki co P4 postawiło na przygotowanie testu a nie akcji informacyjnej zwłaszcza że w zasadzie póki co to ich nawet jeszcze nie ma na rynku. Gdyby byli już na rynku to Twoje zarzuty byłyby rzeczywiście uzasadnione ale teraz wydają mi się trochę przedwczesne. Nie dziwię im się że nie odpisują wszystkim 'potencjaln ym klientom' na wszystkie pytania bo wtedy niewiele więcej mogliby zrobić. Teraz raczej mają inne rzeczy do roboty niż tworzenie dziesiątek biur obsługi klienta obsługujących klientów którzy wcale jeszcze ich klientami nie są.

#139074  autor: amfi
 04 sty 2007, 20:15
dokladnie, o jakich klientach tu mowa skoro siec jeszcze oficjalnie nie dziala... a swoja droga to co mieli by odpisywac?? podawac dokladna date startu?? mysle ze sami jej jeszcze nie znaja bo zalezy to od zbyt wielu czynnikow. konkretna date to pewnie podadza moze 2 tygodnie przed oficjalnym startem

a dla testerow to chyba niewielka roznica czy testy rusza w przyszlym tygodniu czy w jeszcze nastepnym - w koncu nic nie straca, niczym nie ryzykuja wiec...

amfi

#139085  autor: D@rio
 04 sty 2007, 20:52
powiem tyle: teraz macie dowód, że te "testy" z faktycznymi testami nie mają nic wspólnego, nawet nic z tym słowem i jego znaczeniem - test :|

Obrazek

#139090  autor: Hersh
 04 sty 2007, 21:14
powiem tyle: teraz macie dowód, że te "testy" z faktycznymi testami nie mają nic wspólnego, nawet nic z tym słowem i jego znaczeniem - test
Niestety nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Jaki dowód mamy i na co??
:?:

#139093  autor: amfi
 04 sty 2007, 21:17
a moze tu chodzi o "test" cierpliwosci... :P :P :P

amfi

#139096  autor: D@rio
 04 sty 2007, 21:27
hmmm...a napisałem dość prosto. Chodzi o to, że jak się robi test, to się robi go generalnie zawsze na tzw. żywca, czyli jest jak jest, bez większej kosmetyki i przygotowania...a sami widzicie, że oni chcą zrobić wszystko tak, aby było dopięte na ostatni guzik i gotowe w pełni.

A więc macie dowód, że pod tym testem kryje się zwykłe działanie marketingowe...

Obrazek

#139168  autor: Marcin
 04 sty 2007, 23:42
Ciekaw jestem jak by zaaragowali jak wszyscy testerzy gdy zadzwonią powiedzieli by nara pocalujcie mnie w :butthead: ,nikt nie dzwonil i nie przyslal nic po 14 dniach tak jak to mówili to uważam to za brak szacunku i nie biore udzialu w tym cyrku.Troche by mieli lipe.heheh

#139171  autor: b@sho
 04 sty 2007, 23:45
a ja mam ubaw jak tak patrze na to wszystko :mrgreen:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#139179  autor: oprych
 04 sty 2007, 23:57
b@sho, idelanie Cię rozumiem, bo ja też :lol:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#139185  autor: Marcin
 05 sty 2007, 00:04
To jest tak troche jak z wejściem orange ,że wszyscy czekaja na "zbawiciela" P4,a oni tylko patrzą jak wzrasta napięcje i coraz wieksze zainteresowanie i o to im chodzi :wink:

[ Dodano: 2007-01-05, 00:07 ]
a bedzie wielkie -nic :pottytrain5:

#139188  autor: D@rio
 05 sty 2007, 00:07
Marcin pisze:To jest tak troche jak z wejściem orange ,że wszyscy czekaja na "zbawiciela" P4,a oni tylko patrzą jak wzrasta napięcje i coraz wieksze zainteresowanie i o to im chodzi
dokładnie. I już im rośnie rozpoznawalność marki, a więc po co wydawać później miliony na reklamę? ;-) ...reklama się właśnie robi...

Obrazek

#139192  autor: b@sho
 05 sty 2007, 00:10
najtansza reklama to werble prosze.... tam tam tam... zrobic ludzi w banbuko :mrgreen: jeszcze nikt nie zobaczy tych sluchawek i wtedy to sie dopiero bede smial :lol:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'
  • Strona 29 z 57
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 57
  • 1
  • 27
  • 28