• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 26 z 97
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#160723  autor: D@rio
 09 mar 2007, 21:11
rudy pisze:
Z jakiej racji nie mają tak jak onet czy wp np.
wiadomości.wp.pl sport.wp.pl i wszystko co się wpiszę w wp skieruje na wp, a tu playmobile może na inną stronę kierować ?
bo to jest domena prywatna na sprzdaż! Ktoś szuka głupiego i myśli że zrobi interes życia...

Obrazek

#160725  autor: Rokko
 09 mar 2007, 21:19
Dzisiaa dostalem maila od nich. O to tresc:

Witaj,

Właśnie weszliśmy na rynek z naszą nową marką PLAY. Nadchodzi4 zamienia się teraz w PLAY.

Między 16 marca a 15 kwietnia 2007 będziemy się z Tobą kontaktować i przedstawimy Ci ofertę dedykowaną tylko dla uczestników Nadchodzi4.

W tym czasie możesz nadal bawić się z nami i testować, ale już tylko w ramach środków, które będziesz jeszcze mieć na koncie. Po 16 marca nie będziesz mógł już więcej doładować swojego konta.

Jeżeli do 15 kwietnia 2007 nie skorzystasz z oferty PLAY Twoje konto zostanie dezaktywowane po tym terminie.

Testy oraz Program Nadchodzi4 kończą się 15 kwietnia 2007, wtedy też wygasają wszelkie uprawnienia i przywileje Uczestnika Testu. Podpisując do 15 kwietnia 2007 umowę o świadczeniu usług telekomunikacyjnych (PLAY Abonament) lub wybierając w PLAY telefon na kartę, korzystasz od tej pory z usług komercyjnych PLAY.

Już niedługo skontaktujemy się z Tobą!

Po prostu PLAY

#160726  autor: rudy
 09 mar 2007, 21:22
Bobb pisze:Widze ze jeszcze nie przywykles do tego ze zyjesz w kraju w ktorym wszyscy znaja sie na wszystkim najlepiej, a ulubionym zajeciem jest krytykanctwo wszystkiego co sie rusza badz nie :D Niektorzy nie moga pojac ze za ta kampania stoi caly sztab profesjonalistow i oni naprawde wiedza co robia... Nie martw sie, mi tez jest z tym ciezko :P
Może i dla nas to są specjaliści, ale w swojej hierarchii to raczej są amatorzy, a co do sztabu ludzi... wątpię, by pracowało aż tam tyle osób.

#160727  autor: Bobb
 09 mar 2007, 21:29
rudy pisze:
Bobb pisze:Widze ze jeszcze nie przywykles do tego ze zyjesz w kraju w ktorym wszyscy znaja sie na wszystkim najlepiej, a ulubionym zajeciem jest krytykanctwo wszystkiego co sie rusza badz nie :D Niektorzy nie moga pojac ze za ta kampania stoi caly sztab profesjonalistow i oni naprawde wiedza co robia... Nie martw sie, mi tez jest z tym ciezko :P
Może i dla nas to są specjaliści, ale w swojej hierarchii to raczej są amatorzy, a co do sztabu ludzi... wątpię, by pracowało aż tam tyle osób.
A skad Ty wiesz ze w ich hierarchii sa amatorami? A pisalem ze sztab bo kilka agencji pracuje dla P4...

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#160729  autor: rudy
 09 mar 2007, 21:37
Bobb pisze:A skad Ty wiesz ze w ich hierarchii sa amatorami? A pisalem ze sztab bo kilka agencji pracuje dla P4...
Nie pozwoliłbym na miejscu Play na zwracanie się do klientów na TY a testy w pubie świadczą o niskim poziomie, gratuluję więc sztabów.

#160731  autor: Bobb
 09 mar 2007, 21:45
rudy pisze:
Bobb pisze:A skad Ty wiesz ze w ich hierarchii sa amatorami? A pisalem ze sztab bo kilka agencji pracuje dla P4...
Nie pozwoliłbym na miejscu Play na zwracanie się do klientów na TY a testy w pubie świadczą o niskim poziomie, gratuluję więc sztabów.
Zwracanie sie na 'Ty' jest faktycznie problemowe ale spotkania w klubach na pewno bylo przemyslane. Gdzie Ty bys wolal? Kluby sa duze, mozna je okupowac w ciagu dnia i wprowadzaja luzniejsza atmosfere...

#160734  autor: rudy
 09 mar 2007, 21:48
Bobb pisze:Gdzie Ty bys wolal? Kluby sa duze, mozna je okupowac w ciagu dnia i wprowadzaja luzniejsza atmosfere...
Zacytuję D@rio agencje towarzyskie w dzień też są otwarte , więc również dobrze mogli lokal w agencji towarzyskiej wynająć.
Wszystko w temacie!
:smt005

#160735  autor: ohajo
 09 mar 2007, 21:52
normalnie nie mam slow.czy te hopaki cos wiedzą na temat plasowania i pozycjonowania marki? wydaje mi sie ze niektórz podpisali cyrograf na 36miesiecy i níepotrafia pogodzic sie z wejscíem nowego opa.
to odnośnie tej wypowiedzi :) "Nie pozwoliłbym na miejscu Play na zwracanie się do klientów na TY a testy w pubie świadczą o niskim poziomie, gratuluję więc sztabów".
Ostatnio zmieniony 09 mar 2007, 21:57 przez ohajo, łącznie zmieniany 1 raz.

bla bla

#160737  autor: rudy
 09 mar 2007, 21:56
ohajo pisze:normalnie nie mam slow.czy te hopaki cos wiedzą na temat plasowania i pozycjonowania marki?
Każdy ma jakieś pojęcie.
Reklamy piwa "Królewskie" były super, ale do zakupu mnie nijak zachęciły.
Żywca reklamy nie tylko są ciekawe, ale i automatycznie działają na podświadomość i zachęcają do kupowania produktu.
ohajo pisze:wydaje mi sie ze niektórz podpisali cyrograf na 36miesiecy i níepotrafia pogodzic sie z wejscíem nowego opa.
Pod profilem masz podpis
" bla, bla"
I tu będzie adekwatnie gdy to zacytuję.

#160741  autor: Marcin
 09 mar 2007, 22:02
o ile dobrze pamietam to takie ankiety w pubie przeprowadzala ze mna idea 6-7 lat temu,jeżeli play to ma teraz robić to jest troche zacofany o pare lat hehe

#160752  autor: Bobb
 09 mar 2007, 22:36
rudy pisze:
Bobb pisze:Gdzie Ty bys wolal? Kluby sa duze, mozna je okupowac w ciagu dnia i wprowadzaja luzniejsza atmosfere...
Zacytuję D@rio agencje towarzyskie w dzień też są otwarte , więc również dobrze mogli lokal w agencji towarzyskiej wynająć.
Wszystko w temacie!
:smt005
Cytujesz... A swojego zdania nie masz? Pytam. Gdzie Ty bys zorganizowal??

#160755  autor: Prometo
 09 mar 2007, 22:40
Bobb pisze:Gdzie Ty bys zorganizowal??
Przecież w stolicy jest wiele lokali służących i przeznaczonych na szkolenia. Do pubu to ja idę się napić piwa :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#160756  autor: D@rio
 09 mar 2007, 22:40
Bobb pisze:Cytujesz... A swojego zdania nie masz? Pytam. Gdzie Ty bys zorganizowal??
ja Ci odpowiem, za siebie:

Jeśli ja bym to organizował to wynająłbym sale konferencyjną w hotelu. Jest tego masa. Prawie każdy markowy hotel ma taką salę do dyspozycji, często dwie a nawet trzy sale często na grubo ponad 100 osób także. Może nawet taniej by jeszcze wyszło...

Obrazek

#160759  autor: ohajo
 09 mar 2007, 22:42
rudy pisze:Pod profilem masz podpis
" bla, bla"
I tu będzie adekwatnie gdy to zacytuję.

jak tam kcesh nie mam praw autorskih:)
rudy pisze:Każdy ma jakieś pojęcie.
Reklamy piwa "Królewskie" były super, ale do zakupu mnie nijak zachęciły.
Żywca reklamy nie tylko są ciekawe, ale i automatycznie działają na podświadomość i zachęcają do kupowania produktu.
a ja myślałem ,że w królewskim było za dużo humoru, co do żywca to Spojnie komunikuje swoją długą tradycje i wysoką jakość

bla bla

#160762  autor: Bobb
 09 mar 2007, 22:44
Nie twierdze ze to jedyna mozliwosc. Chcialem zobaczyc czy uzytkownik Rudy potrafi tylko krytykowac... Ale widze ze inni podaja propozycje a on nie...

#160766  autor: rudy
 09 mar 2007, 22:47
Bobb pisze:Cytujesz... A swojego zdania nie masz? Pytam. Gdzie Ty bys zorganizowal??
No i niestety będę mało oryginalny i zgodzę się z D@rio i obstawałbym za hotelami.

Są [poza tym sale w typowych ośrodkach kultury czy teatrach rozejrzyj się chociaż po swoim mieście na pewno coś znajdziesz.

#160767  autor: Bobb
 09 mar 2007, 22:48
rudy pisze:
No i niestety będę mało oryginalny i zgodzę się z D@rio i obstawałbym za hotelami.

Są [poza tym sale w typowych ośrodkach kultury czy teatrach rozejrzyj się chociaż po swoim mieście na pewno coś znajdziesz.
O mnie sie nie martw...

#160768  autor: rudy
 09 mar 2007, 22:51
Bobb pisze:O mnie sie nie martw...
?

#160776  autor: Bobb
 09 mar 2007, 23:00
rudy pisze:
Bobb pisze:O mnie sie nie martw...
?
O mnie sie martw... W swoim miescie potrafie znalezc odpowiednie miejsca. Tobie szlo jak po grudzie, by wymyslic cos samemu, a tak ganisz dzialania marketongowe P4. Krytykant, a nie krytyk z Ciebie...

#160778  autor: b@sho
 09 mar 2007, 23:02
szczerze to to cale p4 nic nowacyjnego nie wprowadzi... taka jes prawda.. nie gdybajmy, nie ma sensu... a poki co zadnych faktow nie widac...
  • Strona 26 z 97
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 97
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26