• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

Rebranding na Vodafone?

Tak!
37
70%
Nie
16
30%

#109816  autor: Michu
 28 wrz 2006, 23:08
sorry za offtopic ale "POTARGANY" rozwaliles mnie obrazkiem ktory masz w swoim profilu. Gigi "Latrotola" matko- polonia1 ile milych wspomnien z dziecinstwa - białe majteczki:) pozdrawiam :D

Co do vody to fajnie byloby zobaczyc vodafone;)

#109822  autor: D@rio
 28 wrz 2006, 23:11
a ty mnie Michu rozwaliłeś tym co napisałeś, ha ha :smt005 :smt005 :smt005 :mrgreen:

normalnie..

Telepolis - budzimy wspomnienia :-D :smt005 ;)

Obrazek

#109832  autor: Prometo
 28 wrz 2006, 23:25
Rozmaryn pisze:Vodafone jako sponsor pojawiał się zarówno przy relacji na TVP2 jak i TVN Turbo. Była jedna różnica - na TVN Turbo lektor w reklamie czytał "Wodafon", a na TVP2 "WoŁdafon"
Pojawił sie Vodafone i jakaś jeszcze jedna firma jako sponsor Ligi Mistrzów a co do rebradingu moim zdaniem rząd chce zostawić Plusa jako polską firmę.
Podobno dogadują się z duńczykami na temat odkupienia pakietu akcji.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#111482  autor: piti110
 05 paź 2006, 09:16
to nic nie znaczy.... w calej europie reklama voda. jest emitowana przed ligą mistrzów. CALA europa... i nie wiem czy bedzie rebranding plusa na voda. nic jeszcze nie wiadomo. wiadomo ze juz niedlugo bedzie napewno t-mobile PL
a co do plusa musimy troszke poczekac... co z tego ze na www.vodafone.com albo www.vodafone.pl to nic nie znaczy... wejdźcie sobie na www.tmobile.pl powtarzam ze to nic nie oznacza... rebranding bedzie ale za jakiś czas... i tak zmieniam za rok operatora z orange na plusa... ciekawe jaką mi oferte przedstawią... moze juz bedzie voda.??!! :D

jeżeli pomogłem, kliknij na "pomógł" pod moim postem. piti110 pozdrawia.......