• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 3 z 57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 57

#129600  autor: Osk92
 02 gru 2006, 22:12
Dobrze, że zahaczyliście o temat niepełnoletności. Też chciałem wziąc udział w testach (a co :wink: ) no i wypełniłem ankietę- nie podałem adresu i peselu i napisałem poprawną datę urodzenia czyli 11.02.92r. Doszedłem do końca i mi pisze, że mam poprawić pola zazn. na czerowno to się cofam patrze nic nie ma, potem z powrotem do przodu i okazało się, że mail im nie pasuje: Taki mail jest już w bazie danych, no to podałem następnego i to samo. Mam dziwne wrażenie, że to blokady dla głupich dzieci Neo :x

#129601  autor: Kaczy
 02 gru 2006, 22:13
lookass pisze:ale przecierz tu chodzi o test nie jest to umowa
No ale było tam napisane, że trzeba podpisać specjalną umowę na testy.

Wybrańcy otrzymują do dyspozycji telefon oraz możliwość darmowego korzystania z usług, dlatego wymagamy podpisania umowy określającej warunki uczestnictwa w programie. Umowa zostanie podpisana na okres dwóch miesięcy.
Z tego co znam prawo to osoby niepełnoletnie nie mogą podpisywać żadnych umów.
Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi ;-)

...::: Made for loneliness :::...

#129607  autor: D@rio
 02 gru 2006, 22:32
lookass, ale wszystko musi być objęte w ramach prawnych. Tak samo, muszą się zabezpieczyć przed tym, żebyś np. w czasie testów nie przywłaszczył sobie ich telefonu. Nawet na test jest potrzebna umowa...

Obrazek

#129641  autor: nstn
 02 gru 2006, 23:28
widze, że nie jestem jedyną osoba która sie zarejestrowała.

Wa-wa-> to mnie cieszy.

A odnosnie P4 to dzisiaj słyszałem od kolesia, który robi dla niech jako jakis programista czegoś tam, ze warto nie przedłużac umowy z innymi sieciami, bo usługi w P4 mają być rewelacyjne i ceny też. Oby sie to sprawdziło.

"Nic nie boli tak jak życie"

#129650  autor: bosman102
 02 gru 2006, 23:42
a j u nich z zasięigiem sieci 8) ?

#129651  autor: babeo
 02 gru 2006, 23:44
nstn pisze:A odnosnie P4 to dzisiaj słyszałem od kolesia, który robi dla niech jako jakis programista czegoś tam, ze warto nie przedłużac umowy z innymi sieciami, bo usługi w P4 mają być rewelacyjne i ceny też. Oby sie to sprawdziło.
A Orange miało dawać 6230i za 1zł w abo za 20zł :mrgreen:

#129652  autor: tomico
 02 gru 2006, 23:44
bosman102 pisze:a j u nich z zasięigiem sieci 8) ?
Dobrze bo mają zasięg gsm plusa, i dobrze że mają umts swój bo ten plusa nie jest rewelacyjny.

#129653  autor: szejkspir
 02 gru 2006, 23:49
nstn pisze:widze, że nie jestem jedyną osoba która sie zarejestrowała.

Wa-wa-> to mnie cieszy.

A odnosnie P4 to dzisiaj słyszałem od kolesia, który robi dla niech jako jakis programista czegoś tam, ze warto nie przedłużac umowy z innymi sieciami, bo usługi w P4 mają być rewelacyjne i ceny też. Oby sie to sprawdziło.
A mógłbyś troszkę dłużej zagadnąć kolegę programistę? Może troszkę więcej szczegółów? Jakie to usługi?

#129654  autor: bosman102
 02 gru 2006, 23:52
litery zjadam.
więc jeśli zasięg będą mieli dobry( a w sumie mają) to teraz tylko muszą mieć supoer ceny rozmów, a przedewszytskim sms-ów, bo chyba nie wejdą ze stawką 18-20 groszy sms, a telefony za 1 zł juz nie działają na ludzi, :P

#129656  autor: babeo
 02 gru 2006, 23:58
Jakoś nie wierzę, żeby "kolega programista" znał oferty które mają wejść za pół roku, ale jak coś wiesz to pisz, zobaczymy ile z tego się sprawdzi 8)

#129658  autor: tomico
 03 gru 2006, 00:00
Nie za pół roku bo tak za 2-3 miesiące, ale też w to wątpie bo to tylko znają w centrali firmy i może w biurach regionalnych i to nie do końca jeszcze.

#129678  autor: D@rio
 03 gru 2006, 00:50
wiecie, to że przed wejściem operatorów czy nowych taryf pojawiają się dziesiątki szamanów którzy znają już nowe ceny, oferty to normalne - na mnie to już nie działa.

Obrazek

#129691  autor: oprych
 03 gru 2006, 02:41
A co z tym telefonem na czas testów, który rzekomo mają udostępniać i jego zwrotem?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#129699  autor: D@rio
 03 gru 2006, 03:40
oprych pisze:A co z tym telefonem na czas testów, który rzekomo mają udostępniać i jego zwrotem?
na razie nic nie wiadomo w tej kwestii. Terminal na pewno dadzą...

Obrazek

#129711  autor: bikeman1
 03 gru 2006, 09:47
Tylko ciekawe jaki....napisali "supernowoczesny multimedialny telefon"... :-D Napewno jakiegos kosiora hehe 8)

#129745  autor: lookass
 03 gru 2006, 11:48
D@rio pisze:lookass, ale wszystko musi być objęte w ramach prawnych. Tak samo, muszą się zabezpieczyć przed tym, żebyś np. w czasie testów nie przywłaszczył sobie ich telefonu. Nawet na test jest potrzebna umowa...
co do tego telefonu nie wiadomo dokladnie czy dadza go jezeli mieli by dac to moze tylko sim jezeli ktos juz ma telefon a tam byla chyba opcja do zaznaczenia czy masz fona (jak sie nie myle) wiec nie wiem jak to bedzie moze opiekunowie osoby niepełnoletniej beda odpowiadac za ta osobe ktora testuje hmm zobaczymy

#129755  autor: Dociekliwy
 03 gru 2006, 12:11
oprych no wiesz, telefon dadzą, w zależności od tego co będzie testowane przez "testera". A co do jego zwrotu, to oczywiste jest, że na pewno będzie jakaś klauzula o tym, żeby wrócił nieuszkodzony itp...
Czytałem, że można będzie podpisać umowę po zakończeniu okresu testów.

A co do cen itp, to może usługi będą tańsze, połączenia wewnątrz sieciowe również, ale nie sądzę, że będzie to jakaś rewolucja... choć z drugiej strony, jeśli zrobią na prawdę dobrą promocję, to przyciągną klientów.

Pożyjemy - zobaczymy :P

Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ pod moim postem :)

#129794  autor: Krisu6230i
 03 gru 2006, 13:47
D@rio pisze:wiecie, to że przed wejściem operatorów czy nowych taryf pojawiają się dziesiątki szamanów którzy znają już nowe ceny, oferty to normalne - na mnie to już nie działa.
zgadza sie i tak jest przy kazdej nowosci, dziesiatki plotek, po czym okazuje sie ze lipa :/

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#129821  autor: Rokko
 03 gru 2006, 16:27
Dadza taki dzieki ktoremu bedzie mozna sprawdzic wszystkie uslugi, wiec chyba 3 generacje powinni dac. A w kwestii nielatow maja ograniczona zdolnosc do czynnosci prawnych i sami nie moga podpisac takiej umowy - musi to zrobic przedstawiciel ustawowy. Takze raczej roczniki mlodsze nie beda sie na to lapac. Trzeba bylo na rodzicow rejestrowac.

#129847  autor: D@rio
 03 gru 2006, 17:30
Rokko, 3 generacji na pewno ;)

Obrazek
  • Strona 3 z 57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 57
  • 1