• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#118646  autor: Dociekliwy
 29 paź 2006, 10:08
A ja Wam powiem, że jestem w ERZE ponad 7 lat i zawsze mnie czymś zaskakują - zawsze pozytywnie. Co aneks dostaję nowy telefon, zniżkę na abo itp. Nigdy nie miałem z nimi problemów, są perfekcjonistami.

Nawet jak kiedyś omyłkowo dwukrotnie zapłaciłem rachunek (polecenie zapłaty i papierowy), to po telefonie do działu rozliczeń ustaliliśmy, że była to nadpłata i opłaciła następny rachunek :wink:

Tak więc uczciwość i profesjonalizm. Poza Żenadą Dziesięciolecia wszystko jest w najlepszym porządku, ciekawe i jedne z lepszych ofert.

Obsługa klienta na medal !!! :mrgreen:

#118654  autor: sapv
 29 paź 2006, 10:41
Dociekliwy pisze: Nawet jak kiedyś omyłkowo dwukrotnie zapłaciłem rachunek (polecenie zapłaty i papierowy), to po telefonie do działu rozliczeń ustaliliśmy, że była to nadpłata i opłaciła następny rachunek :wink:
przy pełnej księowości to raczej oczywiste :) W orange bedzie tak samo - w plusie nawet przez eboka mozesz sobie nadpłaty zwrócić na konto.

#118684  autor: Dociekliwy
 29 paź 2006, 12:24
sapv pisze:
Dociekliwy pisze: Nawet jak kiedyś omyłkowo dwukrotnie zapłaciłem rachunek (polecenie zapłaty i papierowy), to po telefonie do działu rozliczeń ustaliliśmy, że była to nadpłata i opłaciła następny rachunek :wink:
przy pełnej księowości to raczej oczywiste :) W orange bedzie tak samo - w plusie nawet przez eboka mozesz sobie nadpłaty zwrócić na konto.
Fajnie, ale ogólnie Erę to sobie cenię :wink:

#118695  autor: babeo
 29 paź 2006, 13:14
RafalM pisze:Erę cenię za usługi jakich nie ma żaden inny operator np. Granie na Czekanie.
No rzeczywiście mega oferta świadcząca o wyższości Ery :smt005

#118699  autor: tomico
 29 paź 2006, 13:23
babeo83 pisze:RafalM napisał/a:
Erę cenię za usługi jakich nie ma żaden inny operator np. Granie na Czekanie.

No rzeczywiście mega oferta świadcząca o wyższości Ery :smt005
To jest taki tani bajer właściwie :smt005 :D Nie ma w tym nic szczególnego.

#118700  autor: b@sho
 29 paź 2006, 13:31
jest to dodatkowy sposob na zarabianie, a ludzie sa tacy ze sie na takie pierdoly lapia :lol: np. 1mln x 2zl = 2000000zl ladna sumka :P

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#118705  autor: przemek910
 29 paź 2006, 13:48
No ale jest, i to się liczy ;-)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#118740  autor: b@sho
 29 paź 2006, 14:28
no w sumie tak, jest taka usluga i nikt nikogo nie zmusza do korzystania z niej. dzieciakawe jak wyglada korzystanie jej w roznych grupach wiekowych. mnie sie wydaje ze glownie korzystaja z niej mlodzi i w sumie jest to specjalnie do nich skierowane zeby na nich zarobic, a takich chwytow nie lubie

#118742  autor: tomico
 29 paź 2006, 14:30
b@sho pisze:no w sumie tak, jest taka usluga i nikt nikogo nie zmusza do korzystania z niej. dzieciakawe jak wyglada korzystanie jej w roznych grupach wiekowych. mnie sie wydaje ze glownie korzystaja z niej mlodzi i w sumie jest to specjalnie do nich skierowane zeby na nich zarobic, a takich chwytow nie lubie
Też mi się to wydaje bo wątpie żeby poważny biznesman ustawił sobie push the button podczas dzwonienia do niego :P Mnie jakoś ta usługa nie interesuje bo w sumie nic to nie daje.

#118745  autor: b@sho
 29 paź 2006, 14:34
jak nie daje, ptc zarabia czesc z tych 2zl za nic w sumie :lol:

#118749  autor: RafalM
 29 paź 2006, 14:40
Wiecie małe szczegóły, a cieszą. Co do biznesu podoba mi się ostatnia oferta Ery. Jeden abo na firmę dzielony na wszystkich możliwość wymiany aparatu w dowolnym momencie itp. Erę Fun cenię za w miarę rozsądne ceny, pakiet 5 mb Wap, pakiety tanich minut i smsów.

#118781  autor: D@rio
 29 paź 2006, 15:37
RafalM pisze:Jeden abo na firmę dzielony na wszystkich możliwość wymiany aparatu w dowolnym momencie itp.
coś masz jakieś błędne informacje...

Obrazek

#119092  autor: PeGaS
 30 paź 2006, 16:33
D@rio pisze:
Kaczy pisze:Telefon? Hmm... mogę sobie wybrać jaki chcę
no już widzę jak Ci N70 dają jako służbówkę...taa...
Chyba Kaczemu chodzi o coś innego... i jeśli mam rację to wcale mi się to nie podoba
:evil:

http://kochajzycie.pl

#119203  autor: D@rio
 30 paź 2006, 20:26
PeGaS pisze:
Chyba Kaczemu chodzi o coś innego... i jeśli mam rację to wcale mi się to nie podoba
o co?

Obrazek

#119238  autor: sapv
 30 paź 2006, 21:27
PeGaS pisze:
D@rio pisze:
Kaczy pisze:Telefon? Hmm... mogę sobie wybrać jaki chcę
no już widzę jak Ci N70 dają jako służbówkę...taa...

dramatyzujesz - jak kupujesz nowe auto to tez ma przejechane 70 km - ciesz sie ze dostajesz sprawdzony model 8)

#119248  autor: D@rio
 30 paź 2006, 21:38
sapv pisze:ciesz sie ze dostajesz sprawdzony model
wiesz, nikt Nam tutaj łaski nie robi....i nie musi robić bo nawet tego nie chcemy...

Obrazek

#119260  autor: PeGaS
 30 paź 2006, 22:17
sapv pisze:
PeGaS pisze:
D@rio pisze: no już widzę jak Ci N70 dają jako służbówkę...taa...

dramatyzujesz - jak kupujesz nowe auto to tez ma przejechane 70 km - ciesz sie ze dostajesz sprawdzony model 8)
Pozwól, że sam będę decydował z czego mam się cieszyć...
Poza tym, takie praktyki to jednak dyscyplinarka, bądź nagana u każdego szanującego się dealera/operatora

http://kochajzycie.pl

#119263  autor: D@rio
 30 paź 2006, 22:23
widać że nawet w Plusie te pseudo-eliatarne G.300 stosuje takie praktyki. Heh - ręcę opadają. Jakość spada...i takiego mamy lidera...

Obrazek

#119291  autor: sapv
 30 paź 2006, 22:55
D@rio pisze:widać że nawet w Plusie te pseudo-eliatarne G.300 stosuje takie praktyki. Heh - ręcę opadają. Jakość spada...i takiego mamy lidera...

Znowu nie czytasz ze zrozumieniem i spazmujesz - najpierw popatarz jakie zajechane słuchawki mają zwykle g300 a potem sie uzewnętrzniaj. Wiekszości w ogóle nie chce sie nawet włączać nowego badziewia które ciągle sie pojawia.
A kaczemu za niedługo sie odechce na te komórki w ogóle patrzeć.

#119293  autor: D@rio
 30 paź 2006, 22:58
hehehe...lol :lol: ja się w ogóle dziwię że kogoś takiego jak Ty dopuśćili do G.300. Chyba się tam dostałeś po "znajomości"...bo myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy ;-)

Obrazek