• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 17 z 97
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#155687  autor: amfi
 21 lut 2007, 20:29
heh, uderzajace podobienstwo :P

amfi

#155692  autor: PiotrG-dz
 21 lut 2007, 20:38
Może nie uderzające ale podobne.Chodzi mi o sposób zaokrąglenia ścian bocznych z dachem.Akurat fotki jakie umieściłem nie oddają podobieństwa bo są zrobione ze złej strony.

#155700  autor: amfi
 21 lut 2007, 20:57
niewazne i tak widac o co chodzi :)

amfi

#155729  autor: Feniks
 21 lut 2007, 22:06
Beholder4 pisze:

(...)Szykuje się zatem prawdziwa wojna na rodzimym rynku telefonii komórkowej, a jest o co walczyć. Według danych przekazanych ostatnio przez UKE wciąż "tylko" 64 proc. Polaków posiada telefon komórkowy. Play ma szansę zabrać spory kawałek tortu. Tym bardziej, że już teraz firma zapowiada wydatki na działania marketingowe oscylujące w granicach miliarda euro.(...)
Wypowiedz Przemysława Mugeńskiego z proline.pl
Czy przypadkiem te planowane wydatki marketingowe nie przekraczają wielokrotnie sumy wkładów wniesionych do Play-a przez jego obecnych udziałowców?
http://www.telepolis.pl/news.php?id=7439

Trudno jest mi uwierzyć w tę kwotę.

#155899  autor: Beholder4
 22 lut 2007, 16:06
Mowicie ze to zle wyglada a w wcale tak nie jest :wink: obok playa jest peugeot i orlen z ich budynki zrobione sa identycznie tylko ze sa wieksze. ;-)

Motorola m3888>>>Siemens m35i>>>mitsubishi trium eclipse>>>Motorola c550>>>nokia 3100>>>Samsungx480>>>Motorola V6 Maxx

#155912  autor: Bobb
 22 lut 2007, 16:24
Beholder4 pisze:Mowicie ze to zle wyglada a w wcale tak nie jest :wink: obok playa jest peugeot i orlen z ich budynki zrobione sa identycznie tylko ze sa wieksze. ;-)
No tak identyczne tylko wieksze :P
Moze to tajna kwatera Herr Flicka z gestapo??

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#155918  autor: Beholder4
 22 lut 2007, 16:36
budynek ze stali to za kilka lat zmieni kolor na brazowy :-D

Motorola m3888>>>Siemens m35i>>>mitsubishi trium eclipse>>>Motorola c550>>>nokia 3100>>>Samsungx480>>>Motorola V6 Maxx

#155940  autor: lookass
 22 lut 2007, 17:50
Beholder4 pisze:Mowicie ze to zle wyglada a w wcale tak nie jest :wink: obok playa jest peugeot i orlen z ich budynki zrobione sa identycznie tylko ze sa wieksze. ;-)
Wieksze to raz, wykonane z lepszych materialow to zapewne dwa a trzy wejdz do p4 do srodka a wejdz to "podobnego" peugeota to zobaczysz roznice.

#155946  autor: D@rio
 22 lut 2007, 18:13
lookass pisze: trzy wejdz do p4 do srodka a wejdz to "podobnego" peugeota to zobaczysz roznice.
byłeś że wiesz i jesteś taki pewny?

Obrazek

#155948  autor: lookass
 22 lut 2007, 18:26
bylem nie bylem ale tak mysle no choc moje argument sa bez podstawne przekonam sie jak pojde ;)

#155950  autor: Beholder4
 22 lut 2007, 18:36
D@rio pisze:byłeś że wiesz i jesteś taki pewny?
lookass pisze:bylem nie bylem ale tak mysle no choc moje argument sa bez podstawne przekonam sie jak pojde
i po co wam te sprzeczki? maja takie biuro bo jest na skraju katowic przy autostradzie i bylo napewno tanie. Zaloze sie ze ciekawskich forumowiczow nie wpuszczaja i osob nieupowaznionych. Ta siedziba jest pewnie dla prasy jak widac po logu. Lepiej martwmy sie jaka bedzie nazwa dla pre-paida niz jakie maja biuro :|

#155951  autor: D@rio
 22 lut 2007, 18:40
takie jakie biuro, jaka dzielnica taka i cała firma...

Obrazek

#155978  autor: tomico
 22 lut 2007, 19:27
Beholder4 pisze:maja takie biuro bo jest na skraju katowic przy autostradzie i bylo napewno tanie.
Ech te położenie biura na Załężu to chyba pomyłka. W k-cach jest tyle biurowców żeby mogli sobie nieźle biuro znaleźć zamiast takiego shitu. Tanie to było napewno bo w takiej dzielnicy to wiadomo. Nie rozumiem tego, inni operatorzy mają super biurowce a ten play taka beznadzieja. Popieram zdanie Daria.

#155987  autor: Rokko
 22 lut 2007, 19:38
Moze chca ciac koszta, zeby dac lepsza oferte ;)

#155994  autor: tomico
 22 lut 2007, 20:02
Moze chca ciac koszta, zeby dac lepsza oferte ;)
No liczę na to, ale na nadajnikach też tną koszta czy co?? Wogóle ten play za długo startuje. Ale w polsce to normalne. W Slowacji o2 wystartowało bardzo szybko a w polsce wieczna beznadzieja a kraj dużo większy.

#156005  autor: Rokko
 22 lut 2007, 20:35
ale jest duza roznica miedzy o2 a P4. Inna kasa stoi za tymi dwoma koncernami.

#156014  autor: D@rio
 22 lut 2007, 20:57
Rokko pisze:Moze chca ciac koszta, zeby dac lepsza oferte
taa...a podpisy umów na testy i rozdawanie telefonów robią w jakichś pub'ach czy innych lokalach. To już taniej może być tylko wynającie agencji towarzyskiej...
tomico pisze:No liczę na to, ale na nadajnikach też tną koszta czy co??
wiesz, Huawei nie jest jakimś super nowoczesnym i drogim technologicznie producentem sprzętu GSM. To taki tam - średniak. W Polsce żaden z operatorów GSM nie zaopatruje się w infrastrukture tego chińskiego producenta...

Obrazek

#156015  autor: amfi
 22 lut 2007, 20:58
dokladnie, zreszta z tego co wiem to tam nie ma az takiej biurokracji. skoro u nas operatorzy czekaja po kilka miesiecy na pozwolenie postawienia nadajnika, to jak ma siec szybko ruszc...

amfi

#156022  autor: ohajo
 22 lut 2007, 21:25
Witam wszystkich serdecznie

Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek (testuje p4) i wydaje mi się że zbytnio atakujecie Play - to jaki ma budynek gdzieś w Katowicach , że nie ma szklanego biurowca . Trochę to zabawne ,bo te szklane budynki powstają za nasze (konsumentów) pieniądze .To , że nie przeznacza Play pieniędzy na wyszukane miesca pod siedzibę , a woli je przenaczyć na zbudowanie ciekawej "innej" oferty dla swoich klientów poprzez rozdanie nam telefonów i badanie naszych potrzeb jest bardzo dobrym podejściem .Równierz,kwestia spotkań w klubach, skoro ma się zmienić kontakt operatora z klientem ,a w tym wypadku klientami są młodzi, komunikatywni ludzie to lepszego miejsca na pierwsze spotkanie niewyobrażam sobie

bla bla

#156027  autor: D@rio
 22 lut 2007, 21:38
ohajo pisze:Trochę to zabawne ,bo te szklane budynki powstają za nasze (konsumentów) pieniądze .
Dlaczego Nasze? udowodnij mi to, proszę.
ohajo pisze:To , że nie przeznacza Play pieniędzy na wyszukane miesca pod siedzibę , a woli je przenaczyć na zbudowanie ciekawej "innej" oferty dla swoich klientów poprzez rozdanie nam telefonów i badanie naszych potrzeb jest bardzo dobrym podejściem .
To jest na razie tylko czysta hipoteza, która nie ma i może nigdy nie będzie miała pokrycia. A więc, nie gdybajmy...

Natomiast to rozdawanie telefonów to nic innego jak sprytny cel marketingowy - nic innego.
ohajo pisze:Równierz,kwestia spotkań w klubach, skoro ma się zmienić kontakt operatora z klientem ,a w tym wypadku klientami są młodzi, komunikatywni ludzie to lepszego miejsca na pierwsze spotkanie niewyobrażam sobie
Co człowiek to opinia. Szanuję ją ale nie zgadzam się z nią. Jakbym ja, ze swoimi kontrahentami umawiałbym się na spotkanie w klubach to prędzej moja firma by zbankrutowała a ja straciłbym kontrachentów. Co jak co, ale kontakty biznesowe muszą mieć jakąś powagę i priorytet. Pozatym, to też świadczy o tym że P4 chyba nie ma szacunku dla samego siebie jak firmy, spotykając się w tak "nędznym" miejscu jak na tak poważne rzeczy (weryfikacja kredytowa, podpisywanie umowy itp.).

No ale, jak Tobie się podobało ;-)

Obrazek
  • Strona 17 z 97
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 97
  • 1
  • 15