ohajo pisze:Trochę to zabawne ,bo te szklane budynki powstają za nasze (konsumentów) pieniądze .
Dlaczego Nasze? udowodnij mi to, proszę.
ohajo pisze:To , że nie przeznacza Play pieniędzy na wyszukane miesca pod siedzibę , a woli je przenaczyć na zbudowanie ciekawej "innej" oferty dla swoich klientów poprzez rozdanie nam telefonów i badanie naszych potrzeb jest bardzo dobrym podejściem .
To jest na razie tylko czysta hipoteza, która nie ma i może nigdy nie będzie miała pokrycia. A więc, nie gdybajmy...
Natomiast to rozdawanie telefonów to nic innego jak sprytny cel marketingowy - nic innego.
ohajo pisze:Równierz,kwestia spotkań w klubach, skoro ma się zmienić kontakt operatora z klientem ,a w tym wypadku klientami są młodzi, komunikatywni ludzie to lepszego miejsca na pierwsze spotkanie niewyobrażam sobie
Co człowiek to opinia. Szanuję ją ale nie zgadzam się z nią. Jakbym ja, ze swoimi kontrahentami umawiałbym się na spotkanie w klubach to prędzej moja firma by zbankrutowała a ja straciłbym kontrachentów. Co jak co, ale kontakty biznesowe muszą mieć jakąś powagę i priorytet. Pozatym, to też świadczy o tym że P4 chyba nie ma szacunku dla samego siebie jak firmy, spotykając się w tak "nędznym" miejscu jak na tak poważne rzeczy (weryfikacja kredytowa, podpisywanie umowy itp.).
No ale, jak Tobie się podobało