• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#235862  autor: Kaczy
 27 lis 2007, 22:04
Taki info wyskakuje, gdy łączycie się przez profil Internet. Już wielu klientom przestawiałem na profil wap plus gprs i od razu komunikat znikał. I kasa też nie znikała.
Jest taki zapis w regulaminie, który mówi, że bezpłatnie można korzystać z portalu w momencie połączenia przez APN wap.plusgsm.pl

...::: Made for loneliness :::...

#235875  autor: mariusz9a
 27 lis 2007, 22:49
D@rio pisze:
mariusz9a pisze:Ja się łączę przez Opere ale wszystko jest ok.
przez MiniOpere za to ten numer nie przejdzie.
Być może. Ja mam w motce zainstalowaną Opere 8.0 i może dlatego działa.

#235971  autor: janiec
 28 lis 2007, 14:44
D@rio pisze:z MiniOpery ani innych podobnych wynalazków nie połączycie się z portalem wap.plus.pl . Nie chce mi się tłumaczyć dlaczego - po prostu nie połączycie i już. Musicie korzystać z przeglądarki wbudowanej w telefon.
no ja wlasnie probuje sie polaczyc za pomoca wbudowanej przegladraki,
wlasciwie problem juz rozwiazalem i moge sie laczyc z wap.plus.pl kasy nie pobiera wiec looz, ale mam nowy problem: mianowicie nie moge wchodzic w starsze wiadomosci np. sportowe bo przy wchodzeniu wyrzuca mnie na strone glowna;/ nie mam tego problemu z nowszymi wiad. wchodze w nie bez problemu a w strasze nie moge;/ ma ktos moze podobno problem? i dzieki za pomoc z pierwszym:)

#236087  autor: D@rio
 28 lis 2007, 21:53
janiec pisze:ma ktos moze podobno problem? i dzieki za pomoc z pierwszym:)
napisz na [email protected] .

Obrazek

#236428  autor: janiec
 30 lis 2007, 16:45
problem wywalania do glownej strony rozwiazany, mianowicie zmienilem tryb internetowy z HTTP na WAP i juz wszystko pieknie chodzi;D dziekuje za pomoc i pozdrawiam:)