• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#125406  autor: D@rio
 19 lis 2006, 12:23
Cubus1981, nie wierzę wręcz. Musiałeś kiepsko negocjować albo za szybko się zraziłeś, po wysłuchanie pierwszej lepszej oferty.

Obrazek

#125565  autor: oprych
 19 lis 2006, 19:15
D@rio pisze:nie oczekujmy indywidualnego podejścią płącąc 40 - 75 zł. miesięcznie...
Mnie jeszcze bardziej śmieszą przypadki, gdy ktoś płaci 30zł i domaga się super telefonów za złotówkę,a jego argumentem jest...jakim on wieloletnim abonentem jest ich sieci...Nie biorąc pod uwagę, ze niektórzy wydają rocznie wiecej, niż inni przez 6 lat

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#125583  autor: D@rio
 19 lis 2006, 20:05
oprych, zgadza się. A co gorsza, co drugi taki klient tak myśli. Przychodzi i chce Nokię N70 za 1zł. :| niektórym to niestety realizmu brak...

Obrazek

#125633  autor: Rokko
 19 lis 2006, 22:00
macie racje. No ale chyba przyznacie, ze mozna sie zdenerwowac, kiedy operator w ofercie PWA ma mniej do zaoferowania niz dla nowego klienta, ktory przychodzi z ulicy. Cena telefonu jak dla nowych i nie ma bonusow jakie przewiduja promocje. Mysle realnie, no ale cos za kolejne 2 lata milosci mogliby dawac. Przynajmniej, zeby sprawiali pozory ze im zalezy na kliencie.

#125644  autor: piotrkucia
 19 lis 2006, 22:35
Witajcie ponownie. Widzę, że temat się solidnie rozwinął. Padło na forum kilka stwierdzeń, do których ciałbym się odnieść. Z panią z BOK próbowałem się już skontaktować. Po raz pierwszy miała do mnie sama zadzwonić - nie zadzwoniła, po raz kolejny była bardzo zajęta, a tetraz ma zadzwonić w poniedziałek - zobaczymy. Propozycja dla mnie nie była abosultnie wymyślona przeze mnie, była to standardowa oferta, którą zaproponowała mi sama Pani Beata. Zresztą nie jest ona żadną tajemnicą. Nie chcę dłużej płacić rachunków jak dotychczas, poprosiłem więc jedynie o ich obniżenie. Otrzymałem więc proozycję na: 120min + za darmo 1os + e50 za 99zł = 120miesięcznie lub 80min + za darmo 1os + e50 za 199zł = 90 zł miesięcznie. Żadnych rewelacji tutaj nie widzę, a całość pochodzi ze standardowej oferty hurtowej :) Moje miesięczne rachunki są wyższe niż przedstawione tutaj, więc wydaje mi się, iż mogę spodziewać się w miarę "ludzkich" warunków, a przynajmniej równych warunkom dla nowych klientów.

#125659  autor: Krisu6230i
 19 lis 2006, 23:29
Cubus1981 pisze:Tak przynajmniej jest w moim przypadku, przy rachunkach na poziomie 150 zl miesięcznie.
spotkalem sie z podobna sytuacja rok temu :/ i to po 4 latach w sieci.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/