• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 74 z 97
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#170833  autor: D@rio
 05 kwie 2007, 22:09
CYBER, jej chodzi o SGH - Z370 .

Obrazek

#170971  autor: MADMAX
 06 kwie 2007, 09:54
D@rio pisze:CYBER, jej chodzi o SGH - Z370 .
Wiem, żartowałem :D

Mam pytanko bo chyba nie doczytałem. Czy testerzy, którzy chcięli się "związać" z siecią PLAY i oczekiwali dodatkowych bonusów mięli je otrzymać tylko w przypadku podpisania umowy (abonament) czy także mogli liczyć na jakieś dodatkowe profity deklarując chęć pozostania w PLAY'u ale w pre-paidzie?

Pozdrawiam

#171006  autor: kojot67
 06 kwie 2007, 11:28
W ofercie karcianej bonus dla testerów to: pozostawienie numeru tel z okresu testowania i 50 darmowych minut do własnej sieci na miesiac przeaz 3 kolejne mies. I to wsio :smt117

Nie ma to tamto
http://www.kyokushinkan.republika.pl/

#171108  autor: Pawrzes
 06 kwie 2007, 15:28
Nieco o Play-u w Gazeta.pl

Pozdrawiam

#171134  autor: MADMAX
 06 kwie 2007, 16:45
Pawrzes pisze:Nieco o Play-u w Gazeta.pl
I znó pie...nie w stylu
Tomasz Bartnik, partner z Corporate Profiles Consulting: - Nie da się jej nie zauważyć, a to duża zaleta w telekomunikacji, która wydaje tak dużo pieniędzy na reklamę w mediach.
Andrzej Piotrowski z Centrum im. Adama Smitha uważa, że zaletą kampanii jest to, że się o niej mówi. Co prawda najczęściej źle, ale jednak.
moim zdaniem nijak przekłada się na rzeczywistość.
Po pierwsze jeśli mamy być już dokłądni musimy sobie powiedzieć, że fioloetowo-cimno-szaro-bure barwy kampanii PLAY nijak nie wyróżniają się z tłumu innych, wręcz buchających energią i tętniących kolorami reklam.
Jeśli to, że mówi się o rklamach PLAY "najczęściej źle" ma być sukcesem tego operatora - gratuluję budowania sobie marki :?
Zresztą sam członek zarządu P4 mówi:
Jacek Hensler, członek zarządu P4, tłumaczy, że reklamy Playa miały nie być łopatologiczne. - W ten sposób budujemy osobowość marki, która ma być marką inną od dotychczasowych.
Jeszcze raz gratuluję g...nianej osobowości, którą chcecie przylepić PLAY'owi :smt011
Dalej jest:
dzięki temu, że MMS jest u nas w cenie SMS-a, często wymieniają się zdjęciami
Oczywiście stawka za mmsy jest bardzo konkurencyjna ale chyba ktoś tu zapomniał o innych darmowych sposobach przesyłu fotek i innych danych jak e-mail, bluetooth itd...
Więc rewulucji tu raczej PLAY nie zrobi.
Według naszych założeń już w 2011 r. powinniśmy osiągnąć zysk - mówi Hensler
Czyli na rok przed wielkiem kataklizmem - przewidywaną hiperaktywnością słońca która być może załątwi całą komunikację satelitarną :smt005

I wielki finał pogrążający niesamowicie przebiegłą akcję reklamową PLAY :P
Oto billboard sieci Play z dziwnie wyglądającymi dziećmi. Z 10 przepytanych dziennikarzy "Gazety" żaden nie udzielił rozsądnej odpowiedzi, o co może chodzić. - Te dzieci chyba są na coś chore - to najczęstsze skojarzenie. Jacek Hensler, członek zarządu firmy P4, która jest właścicielem sieci Play, wyjaśnia: - Dzieci na nic nie są chore, a przesłanie reklamy jest dla mnie jasne. Małe dzieci pokazują małą stawkę. A fakt, że są takie same, pokazuje, że stawka jest identyczna dla wszystkich. Ocenę, czy te konkretne dzieci są sympatyczne, pozostawiam innym. Sam słyszałem zarówno opinię, że to kosmici, jak i taką, że to prześliczne maleństwa.
Po pierwsze nie widziałem reklamy albo też nie zapadła mi w pamięć - czyli kiszka Panie Hensler :smt010
Po drugie ktoś tu chyba przekombinował - z jednej strony te reklamy mają być proste i trafiać od razu do odbiorcy a z drugiej strony biedny pracownik sieci musi "tępym" ludziom tłumaczyć o co tu chodzi i jaką ON ma wizję. Chyba komuś się zapomniało, że reklamy na myślenie i skojarzenia to ostatnio niezbyt dobry pomysł. Było kiedyś o tym w jakimś fachowym piśmie, dokładnie już nie kojarzę.
Po trzecie wreszcie nie cała Polska brała udział w przedstawieniu PLAYOWI rekalmówek, które jakaś agencja reklamowa zrobiła, ogłosiła że są genialne oraz skuteczne którymi to hasełkami pewnie wyprała mózgi częsci włodarzy P4. Ludzie odbierają reklamy różnie a w przypadku tej akcji często prawie wcale bo jest nieciekawa i ponura.

A co do masztów, obsługi i braków magazynowych to akurat jestem w stanie zrozumieć o tyle o ile. Z jednej strony firma miałą sporo czasu by się solidnie przygotować więc teraz zwalanie na innych jest wręcz niesmaczne a z drugiej strony "PLAY" jeszcze raczkuje więc rozumiem, że wszystko może przyjść z czasem :)

Pozdrawiam

#171145  autor: Ryszard Lubicz
 06 kwie 2007, 17:29
czy to prawda że , gdy wezniemy telefon na playkarte to on tylko dziala w Polsce? Podobno niemają roamingu... :shock: :shock:

Grażynko wybacz...

#171150  autor: D@rio
 06 kwie 2007, 17:41
Ryszard Lubicz pisze:czy to prawda że , gdy wezniemy telefon na playkarte to on tylko dziala w Polsce? Podobno niemają roamingu...
Nie prawda.

Obrazek

#171208  autor: stelle
 06 kwie 2007, 20:41
fioloetowo-cimno-szaro-bure barwy kampanii PLAY nijak nie wyróżniają się z tłumu innych, wręcz buchających energią i tętniących kolorami reklam.
I tu sie nie zgodzę. To te tętniące kolorami i energią reklamy zlewają się w jedną masę i przez to nie jesteśmy w stanie zapamiętać większości z nich.
Czyli na rok przed wielkiem kataklizmem - przewidywaną hiperaktywnością słońca która być może załątwi całą komunikację satelitarną
Gratuluję wiary w takie rzeczy... :lol: W roku 2000 miały popadać wszystkie kompy i ktoś zauważył gdzieś jakąś awarię?

Jeśli reklama Play jet ponura, to daj przykład takiej, która nie jest...

#171212  autor: MADMAX
 06 kwie 2007, 20:52
stelle pisze:Gratuluję wiary w takie rzeczy... W roku 2000 miały popadać wszystkie kompy i ktoś zauważył gdzieś jakąś awarię?
Ale tu nie ma nic do rzeczy nasza wiara. Rok 2000 miał być problematyczny z innego powodu a to o czym wspomniałem nie ma nic wspólnego z domysłami - zresztą poczytaj, jest or roku 2012 sporo w sieci :)
stelle pisze:Cytat:
fioloetowo-cimno-szaro-bure barwy kampanii PLAY nijak nie wyróżniają się z tłumu innych, wręcz buchających energią i tętniących kolorami reklam.

I tu sie nie zgodzę. To te tętniące kolorami i energią reklamy zlewają się w jedną masę i przez to nie jesteśmy w stanie zapamiętać większości z nich.
Można i tak na to spojrzeć. Ja nie przyswajam jednolitej papki PLAYYa a Ty kolorowych fajerwerków. I okej :)

Pozdrawiam

#171213  autor: D@rio
 06 kwie 2007, 20:55
CYBER, a w 2014r. ma być chyba koniec świata.

Obrazek

#171216  autor: b@sho
 06 kwie 2007, 20:57
D@rio koncow swiata to juz wiele mialo byc :mrgreen:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#171219  autor: MADMAX
 06 kwie 2007, 21:00
D@rio pisze:CYBER, a w 2014r. ma być chyba koniec świata.
Jeśli mowa o komecie to dużo pozniej ale nie róbmy off'a i nie siejmy panieki bo zarząd PLAY to przeczyta i zamiast inwestować w usługi zacznie stawiać bunkry w Tybecie ;)

Pozdrawiam

#171230  autor: ganc2
 06 kwie 2007, 21:47
Dario pisze:2014r
Co jak co, ale ja słyszałem o 2012 :shock: a nie nie 2014 :shock: wtedy kończy się kalendarz majów, hipisów czy jak im tam...

#171233  autor: roxa
 06 kwie 2007, 21:53
ahhaha.. i niech mi ktoś powie że PLAY to nie jest inna telefonia komórkowa!
kolejny off.. :)

[scroll]Seniorita Czikita[/scroll]

#171240  autor: panol
 06 kwie 2007, 22:16
Mam prośbę do użytkowników Play, żeby opowiedzieli coś na forum na temat ich subiektywnych opinii na temat oferty, zasięgu i obslugi. np. Czy z konta nie pobierają za dużo pieniędzy itd.
Pozdrawiam

#171255  autor: przemek910
 06 kwie 2007, 22:45
D@rio pisze:CYBER, a w 2014r. ma być chyba koniec świata.
Tak, 6 czerwca 2006r. również!
Jaki maja ludzie cel w tym, że wymyślają takie brednie...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#171257  autor: ganc2
 06 kwie 2007, 22:48
panol pisze:prośbę do użytkowników Play
:-D To przecież ja :-D
panol pisze:na temat oferty, zasięgu i obslugi
Wszystko jest w porządku, nie można wysłać SMSów pod płatne numery i dzwonić na numery z gwiazdką ale to tylko kwestia czasu :D
Zasięg masz jak zasięg Plusa
Opłacalność oferty każdy musi sobie inwidualnie wyliczyć :mrgreen:

#171264  autor: taktakmen
 06 kwie 2007, 23:04
Jeśli ktoś ma jakieś logo lub animację Play w rozmiarze 120x160,132x176 to proszę o przesłanie na PW

#171271  autor: MADMAX
 06 kwie 2007, 23:15
Logo, tudzież inne jpg sam możesz sobie obrobić do żądanych rozmiarów w byle programie do obróbki grafiki. Kilkadziesiąt sekund roboty :)

Pozdrawiam

#171298  autor: ozp
 07 kwie 2007, 00:04
A do tego możesz się cieszyć niepowtarzalnością tapetki jaką sam sobie stworzysz ;)

:::...ReMeMbEr Me...:::
  • Strona 74 z 97
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 97
  • 1
  • 72
  • 73