playonline pisze:Takie dzialanie mi sie podoba. Czy cos jest w tym kierunku robione? Jakas nowinka na swieta itp?
No cóż, wiesz, że nie mogę się wypowiadać na ten temat

. Jak działa tak dobrze, to dobrze

. Miło mi to słyszeć.
horas pisze:już to zrobiłem, swoją drogą ile czasu ma Operator na wprowadzenie postanowień aneksu w życie ?? czyż nie 10 dni od daty podpisania aneksu ??
Kiedy mogę dochodzić swoich praw ?? czy mogę rozwiązać umowę z winy Operatora ??
Podaj jak Możesz numer zgłoszenia. Sprawdzę, co jest robione. Co do praw, możesz dochpdzić ich w każdej chwili, zgodnie z postanowieniami R3egulaminu.
Emilia pisze:A to nie jest przypadkiem tak, że jeśli oprogramowanie wgra sie w autoryzowanym serwisie nie traci sie gwarancji?
Nie, ponieważ serwis jest przedstawicielem Producenta. My nie wystawiany tej gwarancji, ponieważ nie jesteśmy PRoducentem telefonu. Nawet jak nam je oddajecie do naprawy, to my i tak wysyłamy je do serwisu Producenta. Więc, jeżeli oddasz telefon osobiście do takiego serwisu, nie powinno być problemu z gwarancją. Upewnij się jednak przed ich działaniami, czy tak właśnie jest.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.