Poniżej pokaże jakich analityków / konsultantów ma Play. Ręce opadają

.
dodałem zgłoszenie przez www o następującej treści:
"Witam.
Proszę mi wyjaśnić dlaczego wysyłając sms-a z "Bramki SMS/MMS" przy taryfie "Play Fresh Darmowe rozmowy i SMSy w Play" za każdego sms-a ściąga mi 9 gr z Pakietu złotówek. Zapewne gdy się pakiet złotówek wyzeruje to zacznie ściągać mi z konta. Jeśli nie to nie było pytania.
Wcześniej miałem Play Fresh, po doładowaniu konta dostawałem bonusowe sms-y i wysyłając sms-a z bramki, zmniejszała mi się ich ilość. Po ich zużyciu dopiero ściągało z konta.
pozdrawiam."
Podobny post znalazł się tutaj na forum.
Odpowiedzi jakie uzyskałem na forum to:
play4you2 pisze:Jeżeli wysyłasz SMS do innych, to jest prawidłowa reakcja. SMS w tej promocji dostajesz tylko do Play. Za pozostałę SMS płacisz w/g Cennika.
Tutaj ok, nie napisałem że chodzi o sms-y właśnie do Play.
Ale konsultanci (*500) mają wgląd w spis połączeń a tam widnieją tylko "SMS do Play z bramki".
Od konsultanta dostałem następująca odpowiedź:
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie dotyczące opłat za wysyłanie smsów, które wpłynęło za pośrednictwem strony internetowej 20 września 2010 roku.
Po dokładnej analizie Pana konta uprzejmie informuję, iż smsy które Pan wysyłał z Bramki SMS były naliczane z pakietu złotówek, gdyż nie posiadał Pan żadnych innych pakietów na swoim koncie. Dopiero po doładowaniu, które nastąpiło 18 września 2010 roku o godzinie 10.27 zostały Panu podłączone pakiety darmowych smsów oraz minut do sieci Play. Wszystkie smsy, które Pan wysyłał po doładowaniu były pobierane z pakietu smsów.
A oto fragment ze spisem połączeń:
Przecież ewidentnie widać że po doładowaniu zjada mi złotówki
Poszło kolejne zgłoszenie opisujące jeszcze dokładniej sytuację na emaila
[email protected].
Konsultantka (*500) powiadomiła mnie że na realizację zgłoszenia przyjętego przez nią play ma 30 dni a przy zgłoszeniu na tego @ mają 24h. Czy to prawda?