• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 70 z 244
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 244

#432903  autor: play4you2
 01 paź 2010, 15:04
qper pisze:Powiem szczerze, gdyby był takim technikiem, to po wprowadzaniu zmian wziąłbym telefon do ręki i zobaczył jak to wygląda
Ok, wstępnie mogę Was poinformować, że są jeszcze robione pewne kwestie o których nie mogę Wam powiedzieć, ale proszę Was o "chwilę" cierpliwości i zapewniam, że będzie wszystko ok i nawet lepiej :D. Sądzę, że będziecie pozytywnie zaskoczeni.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#432915  autor: DanielR
 01 paź 2010, 15:38
play4you2 pisze:i zapewniam, że będzie wszystko ok i nawet lepiej :D . Sądzę, że będziecie pozytywnie zaskoczeni.
Oj, nie zapewniaj, a zróbcie to w końcu tak jak należy. Bo potem wyjdzie, że zapewniałeś, a "jest tak jak jest", a nie tak jak być powinno.
Tak samo jak wcześniej obiecywałeś, że postaracie się z tym Play 24 Menu do dziś, a później musiałeś się nieudolnie wykręcać z tych zapewnień. :)

#432926  autor: qper
 01 paź 2010, 16:52
OK chętnie czekam z niecierpliwością :)

i liczę, że będzie lepiej...

#432960  autor: play4you2
 01 paź 2010, 21:24
jojo pisze:Oj, nie zapewniaj
No mam nadzieję, że tym razem będzie juz ok :D.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#432974  autor: Marens
 01 paź 2010, 22:18
Zadałem dziś na czacie P4 pytanie odnośnie Play Online 5GB dla Abonentów.
Konsultantka rozłączyła się, ciekawe czy było to przypadkowe rozłączenie, czy nie słyszała jeszcze o nowej ofercie i postanowiła się rozłączyć.

Oczywiście w ramach "poprawy jakości BOK P4" mogę podesłać ID rozmowy.
Teraz więc pytanie zadaje tutaj:

Mam pytanie odnośnie Play Online 5GB, dla Abonentów.
Podczas aktywacji nowej usługi w regulaminie jest zapis o konieczności wykupienia pakietu 300SMS/8zł. Czy po pierwszym okresie rozliczeniowym można odłaczyć ww. pakiet? Czy ten pakiet jest obowiązkowy przez czas trwania umowy tj. 18m?

#432980  autor: Pijo
 01 paź 2010, 22:27
Marens pisze:Czy po pierwszym okresie rozliczeniowym można odłaczyć ww. pakiet? Czy ten pakiet jest obowiązkowy przez czas trwania umowy tj. 18m?
Nie jest obowiązkowy. Wydaje mi sie ze to jest pakiet jednorazowy i sam wygasa'

We większości nowych promocji od 1.10 Play wprowadził jednorazowe obowiązkowe pakiety zmniejszając przy tym opłaty aktywacyjne do 1zl.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2010, 00:05 przez Pijo, łącznie zmieniany 2 razy.

#432997  autor: Marens
 01 paź 2010, 23:34
Pijo pisze: Wydaje mi sie ze to jest pakiet jednorazowy i sam wygasa'
Nie mogę odszukać cennika modemów w 35zł/5GB/18m
Ciekawy jestem ile kosztuje Huawei E5?

Ten cennik jest średnio aktualny
http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... Online.pdf

#433006  autor: irom
 02 paź 2010, 06:33
czy nie ma innej opcji jak tylko pracownik z upowaznieniem notarialnym aby przedluzyc umowe w punkcie? [ nie liczac oczywiscie wlasciciela calej firmy]

#433013  autor: playonline
 02 paź 2010, 10:30
irom pisze:czy nie ma innej opcji jak tylko pracownik z upowaznieniem notarialnym aby przedluzyc umowe w punkcie?
Czy chcialbys aby kazdy twoj (?) pracownik podpisywal umowy na firme (czytaj siebie) i to firma (ty?) by musiala to wszystko oplacac?

#433015  autor: sql
 02 paź 2010, 10:41
Proszę o zaktualizowanie mapki zasięgu Play Online. Brakuje ostatnio dodanych miast oraz wcześniejszych podanych na blogu rzecznika np. Przysucha

#433017  autor: irom
 02 paź 2010, 10:55
playonline pisze:
irom pisze:czy nie ma innej opcji jak tylko pracownik z upowaznieniem notarialnym aby przedluzyc umowe w punkcie?
Czy chcialbys aby kazdy twoj (?) pracownik podpisywal umowy na firme (czytaj siebie) i to firma (ty?) by musiala to wszystko oplacac?
kwestia upoważnienia innego niż notarialne wraz z kompletem dokumentów, ew. potwierdzenie telefoniczne [jakoś kurier może funkcjonować jako pracownik playa bo to on weryfikuje kto podpisuje - dlatego pytanie]

dziwne że nie trzeba do Komornik jeździć żeby podpisać umowę, bo rozwiązać inaczej niż wysyłając tam dokumentów nie można [a tu jak rozwiązane żeby pracownik mszcząc się nie nabruździł]

#433047  autor: qper
 02 paź 2010, 11:55
Ja jak rezygnowałem z Ery to wystarczyło nawet na maila wysłać skan pisma, podpisany z numerem i hasłem.

Bez problemu.

#433068  autor: odin997
 02 paź 2010, 13:31
Czy w Play Mixtura 10 dostepne ją jakieś telefony za 1 zł?

#433096  autor: playonline
 02 paź 2010, 15:18
irom pisze:jakoś kurier może funkcjonować jako pracownik playa bo to on weryfikuje kto podpisuje
Kurier wydaje przesylke wlascicielowi na podstawie niezbednych dokumentow w tym dowodu osobistego + ksera. To chyba logiczne, ze przesylki nie da Pani Basi skoro w dokumentach ma wpisanego Stasia Kowalskiego...

Na upartego i rozwiazanie umowy w Salonie pewnie by przyjeli tylko zysk dla nich zaden.

#433102  autor: potargany
 02 paź 2010, 16:16
ha ha ha

zamówiłem telefon przez eshopa ( dotarł po 2 dniach )

ale jak wygladała rozmowa z kurierem

K - kurier
J - ja

K - jest pan w domu po 13?
J - o 13 idę do pracy , może zdążysz dojechać ?
K - marne szanse , jest ktoś u Ciebie w domu ?
J - brat ...
K - to może on podpisać umowę za Ciebie ...
J - to tak można ??
K - zawszę tak robię , jak właściciela nie ma w domu

Pieniądze to nie wszystko ...

#433107  autor: play4you2
 02 paź 2010, 17:00
potargany pisze:K - zawszę tak robię , jak właściciela nie ma w domu
Jeżeli masz dane kuriera, podaj mi prosze na pw, jest to nielegalne działanie, za które kurier traci pracę i możemy pozwać go do sądu za ewentualne straty finansowe. Należy to niezwłocznie zgłosić do jego firmy. Jednak dziękuję Ci za te informacje, już wiem też dzięki temu, komu je przekazać. Kurier NIE MOŻE WYDAĆ PRZESYŁKI osobie innej, niż właściciel.

Pzdr.

#433193  autor: Claudec
 03 paź 2010, 01:31
play4you2 pisze:Kurier NIE MOŻE WYDAĆ PRZESYŁKI osobie innej, niż właściciel.

Może z podpisywaniem umowy to się zgodzę, ale z odbiorem przesyłki to nie.
Wiele raz moja rodzina odbierała przesyłkę od kuriera bo mnie nie było w domu i jestem im za to wdzięczny.

#433219  autor: irom
 03 paź 2010, 10:43
playonline pisze:
irom pisze:jakoś kurier może funkcjonować jako pracownik playa bo to on weryfikuje kto podpisuje
Kurier wydaje przesylke wlascicielowi na podstawie niezbednych dokumentow w tym dowodu osobistego + ksera. To chyba logiczne, ze przesylki nie da Pani Basi skoro w dokumentach ma wpisanego Stasia Kowalskiego...

Na upartego i rozwiazanie umowy w Salonie pewnie by przyjeli tylko zysk dla nich zaden.
uhm, to co na upartego należy powiedzieć w salonie?
 #433259  autor: Logith
 03 paź 2010, 13:11
P4Y - Bardzo słabo z zasięgiem na linii kolejowej Olsztyn-Kętrzyn. W ogóle poruszam się rowerem po mazurach (Kętrzyn - Giżycko - Węgorzewo - te okolice) i sprawdzam gdzie jak z zasięgiem. Plus czasem wchodzi, ale wykonać połączenie z niego ciężko.
W mieście jest ok, Giżycko - świetny zasięg play, ale gorzej za miastem, a szczególnie na liniach kolejowych.
Stawiacie jakieś nowe maszty na Mazurach? (szczególnie nad jeziorami by się przydało) Jest to w planach?
Pozdrawiam,

Obrazek
Obrazek
  • Strona 70 z 244
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 244
  • 1