Użytkownik
JacekS
Tylko ciekawe w jakich cenach, i czy bede rzeczywiscie wykorzystywac "3G"amfi pisze:przeciez PLAY od poczatku podkreslal ze jesli chodzi o fony to tylko 3G beda
A to już jest tylko Twoja sprawa czy będziesz korzystał z 3Gjacenty1812 pisze:Tylko ciekawe w jakich cenach, i czy bede rzeczywiscie wykorzystywac "3G"
skoro karty są złe to niech je poprostu zwrócą i na nowe wymienią.. myśle że szanujący sie operator nie odmówi reklamacji w tej kwestiiblom pisze:macie jakieś info na temat padów simów Play ??? osobiście znam 2 osoby które kupiły "walnięte" Play karty...
Jeden taki, co sobie byle jak zorganizował, to splajtował.castagnet pisze:Jak widać nie wszystko mają pod psemkojot67 pisze:Pani z Play-a przez telefon bardzo miła![]()
Ale co się dziwicie? przeciez dopiero startują to jak mają być zgrani i skuteczni??
Raczej tak. Ja tez dzis takiego smsa dostalem a nie zlozylem dymisjiCYBER pisze:Witam
Wczoraj złożyłem w salonie Orange "dymisję" (pisemko o rozwiązanie umowy).
Dziś otrzymałem z numeru 444 smsa zachęcającego do przejścia do PLAY'a.
Zbieg okoliczności?...
napisz jeszcze raz poprawnie , nic nie rozumiemMoja siostra zrobiła podobnie jak je PLAY zablokował wychodzące to co dziś do nich poszła że chce umowe podpisać tak jej się spodobało ja też idę za nia