• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #95035  autor: kosaz
 14 sie 2006, 14:01
Witam!!
mam pytanko tak jak w temacie skad je wziasc ??
wsszedzie jest czarno biale a mi potrzeba kolorowego

#95043  autor: D@rio
 14 sie 2006, 14:37
Chociażby ze stron Telepolis.pl ;) zapraszam na dział ROZRYWKA i tam w dziale "logo kolowe" są loga m. in Plus GSM :-) jest właśnie kolorowe, z białym tłem i jeszcze jakieś inne, z kolorowym tłem ;) najlepiej sam zobacz i poszukaj ;)

Obrazek

#95055  autor: martins
 14 sie 2006, 15:15
A ja ci dam prostszy sposób, skopiuj sobie ten obrazek który D@rio ma przy kazdym poscie i wrzuc na tel. I juz jest kolorowe :mrgreen: :wink: :smt006

#95094  autor: D@rio
 14 sie 2006, 16:44
martins pisze:A ja ci dam prostszy sposób, skopiuj sobie ten obrazek który D@rio ma przy kazdym poscie i wrzuc na tel. I juz jest kolorowe :mrgreen: :wink: :smt006
ha ha ha :-D no patrz, sam o tym nie pomyślałem :mrgreen: ha ha ;)

Obrazek

#95097  autor: kosaz
 14 sie 2006, 16:49
jesli chodzi o avka D@rio to jest za duzy na moja 3100 poszukalem i znalazlem :) ok dzieki za [pomoc :) juz zapodalem i mam spokuj :)
pzdr