Jak rozumiem naliczyli 20 zl zamiiast 200?
Zreszta w kazdej sieci pomylki moga i sie zdarzaja, niestety nikt nie jest doskonaly, ale najgorsze jest to, ze jeszcze zdarzaja sie operatorzy, ktorzy za swoje bledy obarczaja klientow i nie przyjmuja reklamacji zaglujac przy tum przepisami, aby tylko oglupic klienta aby dal se juz spokoj
Zreszta wiekszosc operatorow jest postrzegana przez klienta za doskonala, poki nie przyjdzie czas na zarklamowanie czego kolwiek, a wtedy potraktoja klienta jak natretnego robala, ktorego trzeba potraktowac muchozlem, aby reszta nie legla jego sladem. A co ma zrobic poczciwy kowalski w komfrontacji z poterzna korporacja pelna prawnikow, jak przepisy w polsce sa tak skonstruowane, ze zawsze sie znajdzie kontrprzepis na argumenty klijenta, niestety nie odwrotnie
W poprzedniej mojej wypowiedzi nie wychwalalem ideii, choc takie wrazenie mozna bylo odniesc, zaznaczyc chcialem, ze na parenascie reklamacji, gdzie nie do konca ja jako konsument mialem racje, przychylono sie do niej, co wiecej przeproszono, a w 3 przyznano rekompensate

Tak jeszcze w zadnej polskiej sieci komorkowej sie nie poczulem... poczulem jak... klient w mysl zasady "klient nasz Pan"
Nie mam pojecia, moze jestem wyjatkiem na tej pustyni...