• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #52067  autor: iSiO
 06 lut 2006, 21:58
Mam takie pytanie, wykupiłem sobie BWIW w Orange i zastanawiam sie czy da sie zrobić bezpłatna konferencje z np 3 osobami z Orange tak zeby niikt za to nie płącić? Mam telefon SE K700i, co o tym sadzicie?

#52088  autor: kallafior
 07 lut 2006, 09:01
[quote]BWIW w Orange[/qoute]

O ile dobrze Cię zrozumiałem, chodzi Ci o Darmowe Wieczory i Weekendy ? No to czytaj regulamin: 8)

"W ramach opłaty za daną opcję usługi Abonent może korzystać we wskazanych
dniach i godzinach (czas bezpłatny) z nielimitowanych połączeń, SMS-ów,
MMS-ów do Orange (za wyjątkiem numerów, SMS-ów i MMS-ów specjalnych,
501 80 80 80, *888, 501 800 800 oraz połączeń realizowanych w ramach usługi
Rozmowa Konferencyjna i przekierowanie, które są naliczane zgodnie
z postanowieniami niniejszego Cennika)"

Obrazek
Obrazek

#52094  autor: blom
 07 lut 2006, 09:58
a jak by ty darmowo do 2 osoby ona darmowo do 3 osoby i 3 osoba do 1? kazdy wychodzace bedzie mial 1 bo to 2 przecie bedzie przychodzace przejdzie???

#52103  autor: kallafior
 07 lut 2006, 10:46
blom pisze:a jak by ty darmowo do 2 osoby ona darmowo do 3 osoby i 3 osoba do 1? kazdy wychodzace bedzie mial 1 bo to 2 przecie bedzie przychodzace przejdzie???
Tabelka niżej (wybrane numery) w regulaminie i tekst pod nią informuje o tych samych ograniczeniach, więc pomysł jest nie do zrealizowania :smt009 (no chyba, że się mylę).

Obrazek
Obrazek