• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #48297  autor: Rogal
 25 sty 2006, 03:40
Według informacji rozesłanych do salonów Polkomtela, w nocy z 24. na 25. stycznia ma zostać usuniętych 90% usterek nowej platformy prepaid operatora, co ma zapewnić odczuwalną poprawę stabilności systemu.

Po całkowitym usunięciu usterek, pracownicy Polkomtela mają kontaktować się ze wszystkimi klientami, którzy dotkliwie odczuli konsekwencje awarii.
Jak myślicie, czy wreszcie uda się im naprawić nową platforme :?:
czy może być jeszcze gorzej :?:

#48303  autor: Skarpyta
 25 sty 2006, 08:03
jak obiecali to muszą zrobic poprawe

Obrazek
Obrazek

#48311  autor: Rokko
 25 sty 2006, 09:11
dzisiejsza Rzepa tez o tym napisała. można to nazwać - jednym zdaniem WIELKA KOMPROMITACJA.

#48338  autor: Przemek
 25 sty 2006, 11:54
Rokko pisze:dzisiejsza Rzepa tez o tym napisała. można to nazwać - jednym zdaniem WIELKA KOMPROMITACJA.
Czemu? :shock: :o

#48407  autor: INFOBYDGOSZCZ
 25 sty 2006, 15:36
Już długo nie moge czekać kiedy oni to naprawią . Jestem dziennikarzem więc telefon jest mi w życiu bardzo potrzebny. Postanowiłem opisać tą sprawę w Super Expressie. Mam nadzieje ze teraz Plus ruszy z tym bajzlem który tam sie dzieje od ponad kilku tygodni.

#48457  autor: Rokko
 25 sty 2006, 16:29
Nie bardzo zrozumiałem aluzje do tej anegdoty?

#48479  autor: luukkaassz
 25 sty 2006, 17:26
A jeśli mam mix'a i są problemy z tą nową platformą (nie mogę wykonywać połączeń, sprawdzać limitu, dostaje złe rozliczenia za rozmowy) to czy moge zrewać umowe z Polkomtelem bez ponoszenia żadnych kar?

#48678  autor: Rokko
 26 sty 2006, 07:59
w kwesti twojego mixa, jeżeli moglibyśmy mówic o zerwaniu umowy, to trzeba by byo patrzeć na to pod kontem ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej, lub rekojmi. nie wiem jak do końca to traktować, bo ustawa o konsumentach dotyczy rzeczy ruchomej - czyli nie usługi. Raczej nalezałoby dochodzić swoich roszczeń z rekojmi. Było by to jednak trudne, oni moga to naprawić. przyanm trudno. Jedno jest pewne nie świadczą usługi zgodnie z umową.

[ Dodano: 2006-01-26 8:03 ]
a jeszcze jedno do Przemka. jeżeli mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodziło w twojej błyskotliwej anegdocie byłbym wdzięczny.

#48721  autor: Przemek
 26 sty 2006, 11:51
Rokko pisze:w kwesti twojego mixa, jeżeli moglibyśmy mówic o zerwaniu umowy, to trzeba by byo patrzeć na to pod kontem ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej, lub rekojmi. nie wiem jak do końca to traktować, bo ustawa o konsumentach dotyczy rzeczy ruchomej - czyli nie usługi. Raczej nalezałoby dochodzić swoich roszczeń z rekojmi. Było by to jednak trudne, oni moga to naprawić. przyanm trudno. Jedno jest pewne nie świadczą usługi zgodnie z umową.

[ Dodano: 2006-01-26 8:03 ]
a jeszcze jedno do Przemka. jeżeli mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodziło w twojej błyskotliwej anegdocie byłbym wdzięczny.
Zdecyduj się czy anegdota czy iluzja,bo to nie zupełnie to samo...

#48774  autor: Rokko
 26 sty 2006, 15:28
jak wolisz, czy ALUZJA, czy anegdota. ja tylko prosiłbym o wyjasnienie jaki to ma związek z moją osobą i z tym co napisałem. Przyznam szczerze nie jest to moje poczucie humoru, dlatego pytam.

#48803  autor: Przemek
 26 sty 2006, 16:57
Jakie poczucie humoru,jakie aluzje człowieku o czym Ty piszesz?Zastanów się zanim coś napiszesz...

#49325  autor: Rokko
 28 sty 2006, 08:50
Człowieku klepiesz histryjki o chucku norisie, i teraz piszesz o co mi chodzi. masz pare lat mniej odemnie, wiec sie nam bedzie widze trudno dogadac.