Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Wtf?blom pisze: 1.era - sms maja ok. 10 min iegu do celu - to jeszcze nic 15 grudnia sms z mboxa tylko godzinke....
Uważam że trochę przegieli...bigman pisze:Orange gubi MMSy. Wyslany nawet na telefon obok (do obcej sieci) nie doszedl a po kilku godzinach dostalem raport ze nie doreczono. Co do sms-ow - ich waznosc skrocili do 1 dnia (mimo iz waznosc w telefonie mam ustawiona na max). Po prostu dzien pozniej dostalem kilka raportow na raz ze nie dostarczono sms-a. Nie wiem czy to drugie mozna uznac za wade - w sumie odciazali system by sie nie zapychal oczekujacymi zyczeniami ktore w nastepnym dniu i tak beda przeterminowane.
Chamstwo kpina bezczelność!!!! Tego za wiele!!! jesli to prawda!!! orange przegielo! nawet jesli to tylko z okazji swiat! norma bylo 3 dni u innych opow 7 wiec wysle sobie sms o 23 a za godzine ze nie dotarl bo go skasowalo.... chamstwo!!!!bigman pisze:Orange gubi MMSy. Wyslany nawet na telefon obok (do obcej sieci) nie doszedl a po kilku godzinach dostalem raport ze nie doreczono. Co do sms-ow - ich waznosc skrocili do 1 dnia (mimo iz waznosc w telefonie mam ustawiona na max). Po prostu dzien pozniej dostalem kilka raportow na raz ze nie dostarczono sms-a. Nie wiem czy to drugie mozna uznac za wade - w sumie odciazali system by sie nie zapychal oczekujacymi zyczeniami ktore w nastepnym dniu i tak beda przeterminowane.
Moim skromnym zdaniem ograniczenie ważności SMS-a do 1 dnia to rozwiązanie jednak nieco dyskusyjne - wszak nie każda wiadomość wysłana 24 grudnia musiała zawierać życzenia.bigman pisze:Orange gubi MMSy. (...) Co do sms-ow - ich waznosc skrocili do 1 dnia (mimo iz waznosc w telefonie mam ustawiona na max). Po prostu dzien pozniej dostalem kilka raportow na raz ze nie dostarczono sms-a. Nie wiem czy to drugie mozna uznac za wade - w sumie odciazali system by sie nie zapychal oczekujacymi zyczeniami ktore w nastepnym dniu i tak beda przeterminowane.