Marens pisze:Szkoda, że nie dało się wymyślić bardziej żałosnego kontekstu. Chyba, że podteksty mają trafiać do grupy docelowej: "jest cycki jest główna"
http://vimeo.com/10256275
"Panie ja muszę": (ogłaszam konkurs co miał na myśli)
a) Użerać się z żenującym BOK
b) Korzystać z internetu HSDPA 300kbps
No chyba sie nie dalo...
Nie wiem jaka jest grupa docelowa Play ale wiem jedno: Polacy leca na kase i co gorsze, mysla, ze za mniej bedzie lepiej a przynajmniej tak samo jak gdzie indziej za drozej!.
A pozniej bolesne spotkanie z rzeczywistoscia. No nie da sie panie i panowie, po prostu sie nie da tak ciac kosztow i trzymac sensowny poziom uslug. Predzej czy pozniej to padnie.
Chyba ze nie padnie dzieki takim zaslepionym jak moj wlasny ojciec

Ma farta, ze mieszka tuz pod nadajnikiem Play to przynajmniej recznie na Plusa przestawiac nie musi. Ale to tyle dobrego. Dalej mamy tak: dzwonie i co drugie slowo, halo, co mowisz? powtorz prosze, bum, polaczenie zostalo przerwane! Albo dzwonie i wlacza sie poczta a on twierdzi, ze caly czas telefon ma wlaczony. Albo chce wejsc na Play24 i bzzzzzzzzzz blad serwera! Nic to, najlepiej, ze to wszystko nie jest wina Play. W dwoch pierwszych przypadkach to wina sieci Plus z ktorej z powodzeniem od 11 lat korzystam i sobie chwale a w przypadku problemow z Play 24 to moja wina bo zapewne nie potrafie tam wejsc

I generalnie ze mna jest cos nie dobrze bo nie chce zamienic Plusa na Play! NIGDY!