1.5 misiaca temu aktywowalem sobie ten pakiet. Do dzis wyslalem ok 300sms-ów w Plusie ale wg operatora tylko 4:> Mimo ze mam aktywna usluge dalej sciaga ze mnie pieniadze za sms-y po 29gr za jeden :/
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Ja mam to samo!
Tylko że inny pakiet, dostałem na 9 urodziny Plusa 50 minut i 50 sms do sieci, minuty zliczane były co do sekundy, a pakiet sms mimo że wykorzystany już dawno ciągle pokazuje mi liczbę 25 i spada z częstotliwością 1 sms na 2-3 dni! Oczywiście Plus rozliczył mi wysłane smsy w kwocie cennikowej.
Reklamację składać?
Tylko że inny pakiet, dostałem na 9 urodziny Plusa 50 minut i 50 sms do sieci, minuty zliczane były co do sekundy, a pakiet sms mimo że wykorzystany już dawno ciągle pokazuje mi liczbę 25 i spada z częstotliwością 1 sms na 2-3 dni! Oczywiście Plus rozliczył mi wysłane smsy w kwocie cennikowej.
Reklamację składać?
Nie prawdatomico pisze:W plusie mozesz sobie darowac reklamacje. W tej sieci jest zasada:
1. Operator ma zawsze racje.
2. Jeśli nie ma racji patrz punkt 1.
TAk naprawde to w plusie ciezko cos wywalczyc.

Natomiast PlusGSM jest akurat taka siecia, ktora z tego powodu iz jest coraz bogatsza, a nawet najbogatsza ze wszystkich operatorow troszke postepuje w mysl zasady "To klient jest dla Nas, a nie My dla klientow"