• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #236108  autor: konrad
 28 lis 2007, 23:20
czy dzwoniąc do BOK orange wszystkie rozmowy sa rejestrowane ? moje zamówienia, prośby, wl. i zmiany na koncie ? mógłbym prosić o wypowiedzieć kogos kto pracuje w BOK Orange :) i ile czasu jest to "magazynowane" ? :)

#236125  autor: Prometo
 29 lis 2007, 07:49
konrad pisze:czy dzwoniąc do BOK orange wszystkie rozmowy sa rejestrowane ? moje zamówienia, prośby, wl. i zmiany na koncie ? mógłbym prosić o wypowiedzieć kogos kto pracuje w BOK Orange :) i ile czasu jest to "magazynowane" ? :)
Tak wszystko jest nagrywane/rejestrowane. Przykładowo zamawiasz jakąś usługę a później mówisz, że Ty nie zamawiałeś takiej usługi, to oni odtworzą i powiedzą, ze w dniu tym i tym o godzinie 10.00 pan konrad zamawiał usługę :) . Przypuszczam, ze jest to przetrzymywane przez cały okres obowiązywania umowy. No ale niech się wypowiedzą pracownicy Orange.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#236143  autor: konrad
 29 lis 2007, 10:52
ale nie ma komunikatu przed połączeniem z konsultantem ze rozmowy sa nagrywane :) wiec nie mogą nagrywać (chyba ze dla celów firmowych - wiem bo sam pracuje ale u konkurencji) . kiedyś w popie dzwoniłem i po 3 mc juz nie mieli info o mojej notatce :) wiec moze kasują po 3mc ? :)

#236154  autor: Sirmark
 29 lis 2007, 13:50
konrad pisze:ale nie ma komunikatu przed połączeniem z konsultantem ze rozmowy sa nagrywane :) wiec nie mogą nagrywać (chyba ze dla celów firmowych - wiem bo sam pracuje ale u konkurencji) . kiedyś w popie dzwoniłem i po 3 mc juz nie mieli info o mojej notatce :) wiec moze kasują po 3mc ?
nie sadze, aby kasowali po 3m-c. W sumie reklamacje mozesz skladac w ciagu 12 m-c od wydarzenia, wiec musza miec dostep do danych.

M.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#236267  autor: D@rio
 29 lis 2007, 22:54
konrad pisze:ale nie ma komunikatu przed połączeniem z konsultantem ze rozmowy sa nagrywane wiec nie mogą nagrywać
nie musi być komunikat. Mogą nagrywać i jest to zgodne z prawem.

Obrazek

#236298  autor: konrad
 29 lis 2007, 23:55
hm, no to ciekawe... czyli przypuszczam ze trzymają to 12 mc i potem albo wygasa albo pozostaje do końca umowy

#236467  autor: DejwiD
 30 lis 2007, 18:13
zle przypuszczasz :)

#236470  autor: Prometo
 30 lis 2007, 18:19
DejwiD pisze:zle przypuszczas
DejwiD no to zdradź tajemnicę :D

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl