• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #23114  autor: logout
 07 paź 2005, 10:21
A co to za magiczna data? ;)
 #23115  autor: LukaszB
 07 paź 2005, 10:23
logout pisze:A co to za magiczna data? ;)
"Prezes Urzędu Regulacji Telekomunikacji i Poczty zlecił przeprowadzenie od 19 września br. w Polkomtel S.A., Polskiej Telefonii Cyfrowej Sp. z o.o. oraz PTK Centertel Sp. z o.o. kontroli przestrzegania:
przepisów Prawa telekomunikacyjnego w zakresie przenośności numerów oraz
postanowień decyzji Prezesa URTiP z 21 lutego br. określającej termin zawieszenia realizacji uprawnień abonentów w zakresie przeniesienia przydzielonego numeru przy zmianie operatora telefonii komórkowej.

Zgodnie z harmonogramem dołączonym do ww. decyzji Prezesa URTiP trzej operatorzy sieci komórkowych zostali zobowiązani do przystosowania swojej infrastruktury telekomunikacyjnej i umożliwienia abonentom zachowania numeru telefonu komórkowego przy zmianie operatora (tj. przeniesienia numeru do innej sieci) począwszy od dnia 10 października br."

http://www.urtip.gov.pl

TELEPOLIS.PL >> telekomunikacja jak na dłoni

#23119  autor: kubako
 07 paź 2005, 10:37
Mimo przegranej Polkomtel zapewnia, że za tydzień będzie gotowy. Uruchomiono już system pilotażowy, jednak nie będzie on powszechnie dostępny. Komercyjnie będzie gotowy za kilka miesięcy.

PTC z kolei zapewnia, że pilotaż będzie dostępny dla wszystkich, a usługa w pełni ma być gotowa w połowie stycznia.

W pełni komercyjnie i o czasie usługa ma być uruchomiona w Centertelu.
aha - czyli jak zwykle plus ma gdzies klientow... jak sadze nie mam co liczyc na super promocje z tej okazji... ehhh

#23121  autor: GregPepe
 07 paź 2005, 10:40
Moze jakies promocje wejda Orange sie odgrażał ze chce dzieki migracji przejąć wielu klientów od konkurencji

#23122  autor: kubako
 07 paź 2005, 10:47
no moze, ale kto mi zaproponuje takie warunki jak plus po 6 latach wspolpracy... korzystam z maxprofit 30, ale mam dodatkowo godzine za free do wszytskich sieci (sekundowe naliczanie). pozatym kozystam z Kontakt Plus i do wielu osob dzwonie za 10gr/min (tez sek. naliczanie) oraz Strefa Plus (20gr/min).

wiec watpie zeby np. orange zaproponowal mi cos podobnego...

#23124  autor: blom
 07 paź 2005, 10:53
10 o 10 10 miesiaca ide to dentysty na fakcie!