• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #178097  autor: Kazimierz55
 27 kwie 2007, 21:27
Witam,
mam krótkie pytanie:
Czy w Erze będzie jeszcze można za okolo 2 miesiące nabyć Nokie E50, ale tą w kolorze czrnym z elementami srebrnymi (metalicznymi), bo z tego co widze w Erze większą popularnością cieszy się ta cała czarna?

Ta cała czrna niezbyt mi sie podoba, wole tą z metalicznymi elementammi.

Czy w polsce tylko Era sprzedaje ten telefon w wersji czarnej (bo widziałem aukcje z czarnym telefonem z Orange)?

PS: Mam nadzieje, że umieściłem temat w dobrym dziale, trochę mało to związane z telekomunikacją, ale tu może ktoś będzie wiedział.

#178304  autor: D@rio
 28 kwie 2007, 18:40
Myślę że tak.
Kazimierz55 pisze:Czy w polsce tylko Era sprzedaje ten telefon w wersji czarnej (bo widziałem aukcje z czarnym telefonem z Orange)?
nie.

Obrazek