Skąd ta informacja? Ale to muzeum, po co komu nieudany B2338 bez agregacji pasm LTE, w Play kariery nie zrobił i słusznie. Huawei Polska się do niego nie przyznaje . To pewnie leżak magazynowy i import z T-Mobile Czechy . A Zyxel też nie najwyższych lotów, dostępny w Polsce od dawna za kupę kasy. Ale to i tak egzotyka, na stronach Zyxel Polska nie widnieje, więc wsparcie żadne.Po co to komu?
Operator który buduje sieć LTE2100 a wprowadza CPE LTE bez 2 CC CA B7+B1 o B3+B1 nie wspominając, agreguje tylko B1 z B20 więc na wsiach gdzie udało się dołożyć do LTE800 LTE2100 jak znalazł.
Podaję swój adres to mi pokazuje do 20Mb/s a BTS N! z 4 CC CA pod nosem. Już nie muszę kupować pre-paida i testować, sami przyznają że maja lipę w tej lokalizacji .
Ale o tym już pisałem i się potwierdza u sąsiada. a to ich sprawdzanie warte tyle co nic
. Dla jaj podałem adres rodziców, 2 km dalej u nich tez zasięg z tego samego BTS-a tylko brak LTE2600 a pozostałe pasma wiadomo sygnał nie powala. I u nich pach, wyskoczyły obie opcje, mogę sobie do 60Mb/s wybrać. Cuda, cuda Panie, takie rzeczy tylko w T-Mobile. A teorie kolegi powyżej funta kłaków nie warte. eNB 90917 na światełku jakby co. Niech sobie sam sprawdzi co na nim wisi.