D@rio pisze:Wszystko jest wporządku. To nie żaden błąd operatora tylko Orange zrobiło krok w przyszłość
Aż się wierzyć nie chce

, ale to fakt. Z dobrze poinformowanych źródel słyszalem, że jednym z powodów dopuszczenia prepaida, miksa i wszystkich starych kart SIM (tych nie USIMow) do 3G był fakt, że w miastach sieć jest zapchana, a wrzucenie transmisji danych i niekiedy voica na 3G odciąża 2G. Poza tym jest coraz wiecej słuchawek 3G, nie zawsze są to abonamenty, coraz częsciej prepaidy, bo po pierwsze nie każdy chce mieć abo, po drugie prepaid jest tańszy w użyciu jesli nie kupujesz telefonu od operatora (zresztą ceny telefonów w Orange są zazwyczaj wyższe niż w sklepach typu Media, nie mówiąc już o dobrych e-sklepach.)
Mam wrażenie, że w Orange zaczyna się dziać coraz gorzej. Na kilka moich ostatnich wizyt w salonie nie zdarzyło się żeby wszystko działalo jak należy. A to nie mogę wymienić starego SIMa na USIMa, a to konsultankta nie może zalogować się do systemu żeby sprawdzić moją "Propozycję", bo system wisi, fakturę wystawiają mi z kilkudziesięcio dniowym opóżnieniem... Nawiasem mówiąc "Propozycja dla stałych klientów" w opcji usługi telekomunikacyjne jest na żałosnym poziomie. Orange się cofa - czas im podziękować!
N70 mi też się już nudzi... Ale N73 wciąż za droga!
Pozdr!