nstn pisze:
a testowliście to w miejscu? próbowaliście chodzić albo wsiąść do auta i sie przejechać, podczas trwania połączenia? Ciekawe czy przy zmianie strefy z jednej anteny na drugą UMTS'ową widoczne są jakieś pogorszenia jakosci przy odbiorze sygnału? Generalnie zastanawiam sie czy juz dobrze działa handover w tej technologii, bo przecież mogli czegoś niedopracować....
tak w miejscu. Niestety w ruchu tego nie testowaliśmy. Ale w sumie, zapodałeś ciekawy pomysł. Trzeba go będzie wcielić w życie

tylko tak jak mówię...nawet w miejscu są momenty kiedy obraz pixelizuje i to przy max. zasięgu UMTS (przynajmniej u mnie)...
Nie wiem jak jest z hand'overami przy VC ale natomiast jeśli chodzi o transmisję DATA to bardzo ładnie i płynnie przeskakuje z GPRS/EDGE/UMTS

to akurat sprawdzałem...
P.S
Aaa...i jeszcze jedno. Ta "telewizja w komórce" w Plusie to pomyłka. Ostatnio w nocy sobie oglądałem coś tam, i RealPlayer się dosłownie buferuje co 30 sec. Powinni coś z tym zrobić, bo kiepsko to chodzi nawet przy transmisji UMTS...już nie wspomnę o cenie za dostęp do tej usługi, która moim zdaniem jest mocno przesadzona.