• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.

#193585  autor: D@rio
 17 cze 2007, 22:35
b@sho pisze: czyli ze jak ktos sobie ustawi koszty przy pomocy pin2, to nie bedzie placil tyle ile kasuje op tylko tyle ile sobie ustawil, tak oczywiscie rozmawiamy o platformie plusa
jeśli na AoC to tak. Wtedy, jest to działanie na szkodę firmy.

Obrazek

#193590  autor: b@sho
 17 cze 2007, 22:41
D@rio pisze:jeśli na AoC to tak. Wtedy, jest to działanie na szkodę firmy.
a jak taki pin2 powiedzmy udalo mi sie jakos zalatwic :mrgreen: powiedzmy ze trafilem, i nie wiedzialem ze tak to dziala :wink: to co wtedy tez beda do sadu chcieli isc :?: dzialanie na szkode firmy to bardzo rozlegle pojecie

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#193596  autor: D@rio
 17 cze 2007, 22:48
b@sho pisze: jak taki pin2 powiedzmy udalo mi sie jakos zalatwic powiedzmy ze trafilem, i nie wiedzialem ze tak to dziala to co wtedy tez beda do sadu chcieli isc
podejrzewam że się sieciowo gapną, bo takie ustawienia można zdalnie zmieniać, z poziomu sieci i zablokują Ci kartę.

Obrazek

#194732  autor: Darecky
 20 cze 2007, 21:35
ja kiedyś dzwoniłem do boku Orange, bo tez byłem ciekawy co to jest. Miałem wtedy taryfe Nowy POP. Pani miło mi odpowiedziała że bez problemu moga mi podac ten PIN2 za jedynie 10zł. Moja ciekawość nie była jednak taka droga... :)

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#194813  autor: dechomenon
 21 cze 2007, 00:59
d@arQ hehhe sory za OT ale bardzo podoby nick do admina D@rio hehe...

#194873  autor: Darecky
 21 cze 2007, 10:28
dechomenon pisze:d@arQ hehhe sory za OT ale bardzo podoby nick do admina D@rio hehe...
o co chodzi z tym OT??? jestem tu nowy i nie mam pojęcia co oznacza ten skrót...
a poza tym zakładałem tu konto nawet nie wiedząc o adminie D@rio i kierowałem sie swoim imieniem...

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#194901  autor: aga
 21 cze 2007, 11:59
Chodzi o to, że odbiega od tematu właściwego. Po prostu wtrąca temat nie mający nic wspólnego z tematem wątku. Spotkasz się jeszcze z wieloma skrótami na forum (tym czy jakimś innym) i tu kłania się znajomość angielskiego. ;-)

#195247  autor: Kaczy
 22 cze 2007, 09:18
d@arQ pisze:ja kiedyś dzwoniłem do boku Orange, bo tez byłem ciekawy co to jest. Miałem wtedy taryfe Nowy POP. Pani miło mi odpowiedziała że bez problemu moga mi podac ten PIN2 za jedynie 10zł. Moja ciekawość nie była jednak taka droga...
Przeczytaj jeszcze raz temat i posty. Mówimy tutaj o sieci Plus, więc Orange nie ma tu nic do rzeczy.

Jako, że OT pozwolę sobie zamknąć temat.

...::: Made for loneliness :::...