Cal_47 pisze:Chodziło mi o to że 3G nie jest w Polsce popularne, przynajmniej nie w takim stopniu jak na zachodzie lub za oceanem.
ja tego też nie podzielam. Zobacz w Niemczech czy we Francji... też są w zasięgu same największe miasta i aglomeracje. W sumie, nie wiele odbiegamy...
Dlatego jeśli ktoś twierdzi że Nasza telekomunikacja jest zacofana względem zachodu to na prawdę, guzik się zna albo nie ma pojęcia o czym mówi.
Cal_47 pisze:Wielu ludzi po prostu żyje w ciemnogrodzie i jeśli oferują mu telefon 2G z ładnym wyglądem ktory jest troche tańszy od tego z 3G z takim samym wygladem....to wiadomo co wybierze.
nie oceniaj wszystkich proszę jedną linią.
Cal_47 pisze:Zresztą ogolnie 3G jest w poroownaniu z zachodem malo gdzie w naszym kraju, jechalem z Kalisza do Poznania na lotnisko....mialem Ere na roamingu
jak mogłeś mieć w Polsce Erę na roamingu? Na karcie SIM z jakiej sieci?
Cal_47 pisze:tylko w Poznaniu po troszku tego 3G....
no to chyba w Orange...
Cal_47 pisze:Raczej stawialbym wlasnie że to jest powodem dla ktorego uzywanie 3G wsrod spolecznosci ma znikome zainteresowanie, nawet jak juz ktos ma (statystyczny Jasiu Kowalski) to nawet za bardzo niewie co z tym 3G zrobić ;]
już powiedziałem - nie stereotypujmy.