• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.

#176365  autor: Pawrzes
 22 kwie 2007, 00:29
Dodam, że w artykule chodzi o wyłączoną stację (CellID 0141) przy ul. Św. Bonifacego 71 w dzielnicy Mokotów m. st. Warszawy.

Obrazek

Pozdrawiam

#176410  autor: b@sho
 22 kwie 2007, 11:53
artykul z faktu... i wszystko jasne... ludzie chca miec zasieg ale masztow w poblizu juz nie... masakra... a jeszcze ten tytul... klienci sie skarza... brak mi slow...

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#176475  autor: GSM_Maniak
 22 kwie 2007, 15:40
Ja też tych ludzi nie rozumie. Chca mieć dobry zasięg, ale nadajników już nie chcą na blokach. Współczuje operatorom bo stawianie masztów staje się coraz trudniejsze, przez zacowanych ludzi którzy wierzą każdemu kto powie że promieniowanie powoduje raka i inne choroby. Mamy najostrzejsze przepisy w całej Europie dotyczące promieniowania i jeszcze ludzie robią problemy. W jakim my dziwnym kraju mieszkamy ;/

#176487  autor: D@rio
 22 kwie 2007, 15:56
GSM_Maniak pisze:W jakim my dziwnym kraju mieszkamy ;/
w Ciemnogrodzie.

Obrazek

#176493  autor: babeo
 22 kwie 2007, 16:13
D@rio pisze:w Ciemnogrodzie.
D@rio czyżbyś był fanem Wojciecha Cejrowskeigo i WC Kwadransu? :-)

PS sorki za offtop ale musiałem :-D

#176501  autor: D@rio
 22 kwie 2007, 16:36
babeo pisze:D@rio czyżbyś był fanem Wojciecha Cejrowskeigo i WC Kwadransu?
nie wiem kto to jest ten Pan i co to jest WC Kwadrans nawet...

a więc to stwierdzenie prywatne.

Obrazek

#176507  autor: babeo
 22 kwie 2007, 17:06
Może takich osób jest więcej:

http://www.cejrowski.com/ oraz wikipedia

Ciemnogród
Określenie dotyczy osób uznających szacunek dla starszych, religii, historii własnego kraju, utożsamaijących się z pogladami konserwatywno oraz tradycjonalistycznymi.
Dziekuję za pozwolenie na mały offtop.

#177119  autor: JacekS
 24 kwie 2007, 14:33
Bo Polacy generalnie to ciemnogrod, tylko nam potrafili zabrac nasz wlasny kraj i to kilka razy

#178261  autor: ganc2
 28 kwie 2007, 16:38
babeo pisze:Określenie dotyczy osób uznających szacunek dla starszych, religii, historii własnego kraju, utożsamaijących się z pogladami konserwatywno oraz tradycjonalistycznymi.
No taaaa. No jasne. Nic tylko srać na staruchów, wyśmiać Boga, nie wiedzieć kto to Stefan Batory i nie na zaduszki przychodzić jak na halloween. Jeśli taka ma być polska to ja dziękuję.

Polacy, wyjeżdzajcie.

#178400  autor: DejwiD
 29 kwie 2007, 00:30
ganc2 pisze:Jeśli taka ma być polska to ja dziękuję.
pozostawie bez komentarza...

#178431  autor: Vieslav
 29 kwie 2007, 10:05
Ja się na Orange nie skarże. Nawet przy bardzo długich rozmowach nie zrywa i jest ok. Co do tej drugiej kwestii: kiedyś ludzie strasznie skarżyli się na zasięg w mojej okolicy (nie tylko na Orange), ale to właśnie Orange znalazła sobie fajne wzniesienie, gdzie mogłaby nadajnik postawić. I zaraz oczywiście wielki protest ze strony ludzi. W końcu postawili 15 km dalej. Ja mam dobry zasięg bo mam od domu w linii prostej Ale niektórzy nadal się skarżą ale nadajnika nie chcą. Z Erą i Plusem jeszcze gorzej bo nawet w promieniu 15 km nie mają żadnego nadajnika.