• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #110804  autor: dawoo1
 02 paź 2006, 16:19
Po artykule w Telepolis zacząłem się martwić gdyż w grudniu chciałem przedłużyć umowę z telefonem. Czy ktoś z Was miał już do czynienia z nową ProPozycją w orange?Czy naprawde telefony są dostępne tylko z niskiej półki?

#110805  autor: przemek910
 02 paź 2006, 16:22
Skoro tak piszą to zapewne tak jest... a info jest z własnego źródła czyli napewno bublem nie jest ;-)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#110836  autor: piotr2802
 02 paź 2006, 17:53
Ja tydzień temu skorzystałem z oferty "propozycja". Moja dotychczasowa umowa miała się kończyć dopiero po koniec listopada i była podpisana na 24 miesiące.
Po zawarciu nowej umowy , tylko na rok, bo wchodzę ze swoim telefonem, dostałem SMS od Orange że mój Nowy Plan zacznie działać dopiero 29 listopada i to było dla mnie zrozumiałe że nowe warunki dopiero nastąpią po wygaśnięciu starych.
Jakie było moje zdziwienie gdy dzwoniąc na BOK okazało się że Orange sie pospieszył i już mi wprowadził wszystkie nowe usługi , nie czekając aż skonczy się stara umowa.
Czy to jest prawidłowe działanie ze strony operatora, że inaczej informuje mnie w SMS ,a robi zupełnie co innego ??
Ostatnio zmieniony 02 paź 2006, 18:33 przez piotr2802, łącznie zmieniany 1 raz.

#110856  autor: D@rio
 02 paź 2006, 18:35
no rzecz jasna że nie prawidłowe. Widać, komuś się pośpieszyło...zupełnie nie wiem dlaczego.

Obrazek
 #110890  autor: PeGaS
 02 paź 2006, 20:23
dawoo1 pisze:Po artykule w Telepolis zacząłem się martwić gdyż w grudniu chciałem przedłużyć umowę z telefonem. Czy ktoś z Was miał już do czynienia z nową ProPozycją w orange?Czy naprawde telefony są dostępne tylko z niskiej półki?
Info jest prawdziwe, z tym, że i tak proponuję udać się do Salonu/zadzwonić pod *400 i w swoim czasie zapytać się o przedłużenie. Zobaczysz jakie terminale są dostępne, czy Ci pasują... jeśli nie to wtedy zaczniesz się martwić.

http://kochajzycie.pl

#110959  autor: kosaz
 03 paź 2006, 08:35
piotr2802 pisze:Ja tydzień temu skorzystałem z oferty "propozycja". Moja dotychczasowa umowa miała się kończyć dopiero po koniec listopada i była podpisana na 24 miesiące.
Po zawarciu nowej umowy , tylko na rok, bo wchodzę ze swoim telefonem, dostałem SMS od Orange że mój Nowy Plan zacznie działać dopiero 29 listopada i to było dla mnie zrozumiałe że nowe warunki dopiero nastąpią po wygaśnięciu starych.
Jakie było moje zdziwienie gdy dzwoniąc na BOK okazało się że Orange sie pospieszył i już mi wprowadził wszystkie nowe usługi , nie czekając aż skonczy się stara umowa.
Czy to jest prawidłowe działanie ze strony operatora, że inaczej informuje mnie w SMS ,a robi zupełnie co innego ??
nie wiem jak w orange ale w plusie umowa mi sie konczyla 13 wrzesnia br ja podpisalem 2 sierpnia i od nowego rachunku mialem juz nowe taryfy i uslugi. jak dali do konca listopada masz stara to i pewnie w aneksie masz od konca listopada na 24 miesiace cz\y moze sie myle i masz od daty podpisania aneksu to wala cie w kulki bo nie na 12 tylko na 10 miesiecy ci daja

#110966  autor: vinc
 03 paź 2006, 09:25
Dziś zadzwonili do mnie z ProPozycji i zaproponowali: przedłużenie umowy na 24 miesięcy, abonament przez 18 miesięcy za 42,5zł z darmowym numerem, po 18 miesiącach abonament za 50 z darmowym numerem oraz SE w300i za 93zł. Jak myślicie?????? Brać????

p.s. zapomniałem konsultanta zapytać czy można odliczyć punkty profit od ceny telefonu, ale zapytam jak zadzwoni ponownie (trochę ich mam):wink:
 #110968  autor: Manveru1986
 03 paź 2006, 09:35
ProPozycja jako tako nie jest nowa, aczkolwiek jest prawdą że usunięto z oferty telefony z wyższej pólki ale nie dla wszystkich :) Co do akttywacji usług przed skończeniem sie obecnej umowy no cóż błąd wewnętrzny jak nic. A w300i za taka cene w takim abonamencie brać jak nic. Punkty profit można odliczyć od ceny telefonu.

--
Manveru1986

#111019  autor: PeGaS
 03 paź 2006, 14:07
vinc pisze:p.s. zapomniałem konsultanta zapytać czy można odliczyć punkty profit od ceny telefonu, ale zapytam jak zadzwoni ponownie (trochę ich mam):wink:
Możesz odliczyć PROFIT.

http://kochajzycie.pl