Rokko pisze:No ja jako zwykly abonanet raczej nie mam co liczyc na takie modele. Obecnie mam taryfe 55 + swojaki + wieczory i weekendy, wiec mi nie wiele zaproponuja.W pazdzierniku podniose taryfe do 75 + oba pakiety (5 lat starzu), ale to i tak patrzac na oferty Plusa nie bedzie dla nich az tak mocna karta przetargowa. Dlatego zastanawiam sie, czy nie kupic na wolnym rynku i powalczyc o jakies znizki. No ale pamietajac twoja walke, w sytaucji kiedy ty jestes biznesowy (wiec podobno priorytetowy dla Plusa), bede musial sobie zaplanowac strategie.no ale to od listopada.
Zresztą. Jeszcze nie wiem co zrobię. Może przeniosę numer do innej sieci bo do dziś się nie mogę doprosić aby do mnie jedna babka z DOPL oddzwoniła

a już proszę 2 tygodnie. Powoli mnie to zaczyna wkur***. Jak się wnerwię to pisemnie skargę na Nią wyślę do kierownika. Wróciła już z urlopu i oddzwonić do mnie nie może - wredna jędza. Moja cierpliwa kiedyś też się skończy.
Natomiast, co do Ciebie. Wiesz, możę się potargować o obniżkę ceny w PWA. To przy odrobinie cierpliwośći powinno się udać

zresztą, jak będzie oferta to wtedy można konkretnie rozmawiać. Teraz, to tylko takie gdybanie...
Ale powiem jedno: zawsze ANU bedzie lepsze niż jakieś tam PWA...