Program powinien jasno mówić co jest dobre a co nie. Co jest tanie, a co drogie. Powinien mówić ludziom, by nie brali Nokii 1600 w abo za 100zł kiedy mogą mieć lepsze fony. Porównywanie ofert byłoby na porządku dziennym. Opisy telefonów - ale nie jakieś cuda itp, tylko podstawy - bateria, jakość wyświetlacza, przykładowe ceny itp. Prosto, ładnie i przejrzyście.
Co do T-Mobile - myślę, że będzie gorzej. Może nie tak źle jak z Orange, ale gorzej niż obecnie jest. Nazwa mało chwytliwa, a nawet kolor odraża. Psychologicznie rzecz biorąc ludzie chcą prostych zasad, a skoro nazwa operatora jest długa i trudna to to ich odpycha. Naprawdę. Takie psychologiczne to jest. Era musi zostać jeśli chce być najlepsza. No chyba, że nabijanie klientów nieaktywnych będzie priorytetem i tym się będą zachwycali jak Orange...
A co do cen i promocji w T-Mobile - tu może być normalnie, ale nadal będzie uznawane, za gorsze
Zmiana z Idei na Orange też miała być super i w ogóle przełomowa. A jak jest to widzimy (obiektywnie patrząc). Nie wiem jak to w firmach jest - tu może Orange jest lepsze/dobre, ale w zwykłych ofertach raczej nie.
Poza tym wieeeeeleeeee osób nie wie że może sieć zmienić

I na niewiedzy opiera się biznes Orange. No cóż biznes jest biznes

Ale mnie to odpycha. Era zaczyna robić podobnie z tą ofertą dziesięciolecia...