ukasz pisze:no tak, ale z tego co zrozumiałem było by to jednorazowe 45 min, a wolałbym coś co bedzie doliczać mi się co miesiąc, a co DWIW to średnio bo mało telefonów wykonuje do plusa, rozkładają się po równo do wszystkich. Ale zakładając że oferta darmowego numeru jeszcze jest to czy możliwe jest żebym wynegocjował dodatko comiesięczny pakiet minut do wszystkich? i czy to nie dziwne że już miesiąc od skończenia sie umówy a ja jeszcze nie dostałem najmniejszej oferty?
Owy pakiet jest naliczany 45 minut (do wszystkich sieci) przez 3 cykle rozliczeniowe. Później by Ci pozostawało tylko to, co dotyczy warunków ANU. Jedyne co można wynegocjować to zwiększenie liczby jednostek wynikających z benefitów w ramach ANU + ew. owy pakiet minut za tzw. "szybkie odesłanie umowy". Natomiast, przy niskich rachunkach, krótkim stażu to raczej niz sensownego nie będzie.
Ponadto, co do informacji. Powiem tak. Zapewne jestes klientem indywidualnym dlatego nie zostałeś poinformowany o ofercie na przedłużenie umowy. Jeśli byłbyś klientem biznesowym dostałbyś list z wstępną, proponowaną ofertą przedłużeniową już ok. 2 miesiące przez terminowym zakończeniem umowy (przynajmniej ja tak miałem). Niestety, w tym wypadku trzeba się dopominać i walczyć samemu
Co do DWiW: ja Ci tylko poleciłem najlepszy wariant minutowy. Mówisz że dużo dzwonisz do dziewczyny itp. No to właśnie, w ramach takiego DWiW dostałbyś np. 10h na rozmowy do Plusa/stacjonarne (cała sieć, w tym do Twojej dziewczyny

) co by było w sumie najlepszą alternatywą na brak DarmowegoNumeru.