tomico pisze:Dociekliwy pisze:No na pewno jest lepsza niż Orange..
Na jakiej podstawie tak sądzisz, jak ty takie beznadziejne opinie dajesz to ja ci tez powiem że Era to dla mnie wielkie Gów.o i nie uzasadnie dlaczego tak samo jak ty robisz. Orange jest 1000 razy lepszy, a jak jesteś taki mądry to uzasadnij dlaczego era jest według ciebie lepsza i czym. Orange jest największą siecią i ma najwięcej klientów a nie Era.
Po piewrsze to nie musisz być niegrzeczny. Wystarczyło napisać, że nie wiesz czemu, to bym Ci spokojnie odpisał... więc słuchaj:
Po pierwsze sam napisałeś enigmatycznie :"
kin : a i mojej mamie nie bardzo basuje era, duzo sie naslyszala o tej sieci i poprostu woli nie ryzykowac." więc nie wymagaj od innych więcej niż od siebie
Swego czasu poruszany był temat ilości klientów do jakości ich obsługi. Orange ma najwięcej abonentów, ale jakość obsługi jest gorsza niż mierna, to co oni wyprawiają z klientem jest żenujące.
Odnośnie mojej wypowiedzi, tyczyła się ona właśnie jakości obsługi i usług z tym związanych. Jestem abonentem sieci ERA ponad 7 lat. Przez te wszystkie lata miałem przjemność kontaktować się z tymi ludźmi, picać maile, dzwonić do BOA itp. I nie da się ukryć - Oni są w tym najlepsi. Nie mają klienta w nosie, potrafią się "dopasować" mają pewną elastyczność, wielokrotnie wykraczają poza narzucone ramy promocyjne i oferują coś innego.
Posłuchaj - Orange jest największy - sprawa dyskusyjna na jakiej podstawie jest to ustalone (sam mam nieużywanego POPa aktywnego jeszcze 9 miesięcy leżącego w szufladzie) ale to inna sprawa.
Nie sugeruj się ilością klientów. Temat dawno poruszony i ustalono - ilość nie idzie w parze z jakością. Rób jak uważasz, tylko nie zakładaj potem postów typu: "orange oszukuje", "orange odrzuca reklamacje", "orange kpi z klientów" itp.
D@rio Słuchamy, może coś o Orange ilość/jakość