• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #85750  autor: ezin2
 14 lip 2006, 11:25
W ramach oferty propozycja wynegocjowałem z orange (z małej litery specjalnie) 6280 + dodatkowe usługi. Tylko, że te bara.......... nie maja ich na składzie. Czekam już ponad tydzień. Po co reklamują telefon, którego nie mają?

#85755  autor: rafael
 14 lip 2006, 12:04
:mrgreen: nie jestes sam podobnie w erze jest w cenniku sa telefony i tylko tam ;-)

Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory! albo i nie

#85825  autor: przemek910
 14 lip 2006, 19:03
akurat nie sam widzialem w salonie w erze na wystawie 6280...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#85857  autor: Irek
 14 lip 2006, 20:34
Spokojnie na niektóre telefony jest duży popyt. chcesz mieć to wytrzymaj te kilka dni. Może nauczysz się cierpliwości. Ps. A może to przez ostatnie upały? Ograniczenia w ruchu ciężarówek uniemożliwiły dostawę Nokii z Finlandii. :mrgreen: :lol:

#85859  autor: D@rio
 14 lip 2006, 20:38
Trochę mnie niepokoi brak dostępności Nokii 6280 w Orange bo sam mam na ten telefon "chrapkę" ;)

Obrazek

#85860  autor: Irek
 14 lip 2006, 20:41
D@rio pisze:Trochę mnie niepokoi brak dostępności Nokii 6280 w Orange bo sam mam na ten telefon "chrapkę" ;)
Zapisz się może się doczekasz :D

#85862  autor: D@rio
 14 lip 2006, 20:48
Nie no, w poniedziałek podzwonie zobaczę jak jest z dostępnością ;) w końcu takie telefony to nie idą (chyba) tak często ;)

Obrazek

#85863  autor: Irek
 14 lip 2006, 20:55
D@rio pisze:Nie no, w poniedziałek podzwonie zobaczę jak jest z dostępnością ;) w końcu takie telefony to nie idą (chyba) tak często ;)
No wiesz niby popyt na Mercedesy jest mały, ale dużo ich jeździ.

#85865  autor: D@rio
 14 lip 2006, 21:09
IreQ pisze:
D@rio pisze:Nie no, w poniedziałek podzwonie zobaczę jak jest z dostępnością ;) w końcu takie telefony to nie idą (chyba) tak często ;)
No wiesz niby popyt na Mercedesy jest mały, ale dużo ich jeździ.
haha :mrgreen: no to prawda ;-) najwięcej ML-i i S-ek jest w Moskwie o dziwo :-)

Obrazek

#85869  autor: Doda!
 14 lip 2006, 21:26
D@rio pisze:w Moskwie o dziwo :-)
przecież Moskwa to najdroższe miasto świata, czemu więc nie mają jeździć najdroższymi autami :mrgreen: ??

heh, ja miałem (miałem, bo już zrezygnowałem z prób kupna) taki sam problem, tylko z Sagemem my401x. chciałem go kupić w Zetafonie, bo mi się spodobał i jeszcze był za złotówkę, a chciałem zmienić telefon. telefonu ani tego, ani żadnych innych nie było, mimo że oferta jest od 26.06... wszyscy mówili, że telefon są dostępne od ręki, ale nie w Zetafonie, mimo że taka Nokia 6030 nie jest dostępna nigdzie indziej w Orange (chyba), a w salonach było jej pełno. tak samo było z Sagemem, chyba po trzy takie telefony na jeden salon, ale żaden nie był dostępny w Zetafonie... powiedzieli, że Zetafon będzie "otwarty" od sierpnia. a teraz się wycwanili, bo ceny teraz podnieśli i już jest drożej!! ekstra... ze złości, że nie będe miał tego Sagema (w tamtym tygodniu) zrobiłem sobie źle (uszkodziłem się fizycznie^^) :mrgreen: w sierpniu dostanę odszkodowanie (spore :mrgreen: ) i sobie kupię telefon jaki będę tylko chciał, a nie będę czekał dwa miliardy lat, żeby tego Sagema mogli w Zetafonie sprzedać...

PS: NIE WSPOMINAJCIE TU NIC O MOIM PIERWSZYM PODPISIE!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

...::^^PoWRócIłEM^^::..

PANASONICU: NADCHODZĘ!!! xD
 #85946  autor: ezin2
 15 lip 2006, 09:57
jestem zapisany w 4 salonach i u 2 konsultantów i u jednego zaprzyjażnionego handlowca. Jeszcze jakieś propozycje? ;-(

#85952  autor: PeGaS
 15 lip 2006, 10:51
Miałem u siebie ostatnio kilka modeli, ale to było przed urlopem, więc pojęcia nie mam jak jest teraz...

#88002  autor: Opportunist
 24 lip 2006, 16:08
kindzior pisze:akurat nie sam widzialem w salonie w erze na wystawie 6280...
Na wystawach to z zasady stoją atrapy :P

Obrazek

#88003  autor: przemek910
 24 lip 2006, 16:12
Akurat to nie była atrapa :] Bo atrapa ma zazwyczaj taką prowizoryczna nazwijmy tak tapetę. A ta Nokia nie miała nic na wyświetlaczu (tak jakby byl wylączony) Pozatym Była bez baterii - czy robią takie atrapy ? :twisted:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#88005  autor: Opportunist
 24 lip 2006, 16:18
Co do prawdziwości telefonu, czy atrapy nie możemy mieć pewności :P

Obrazek

#88033  autor: PeGaS
 24 lip 2006, 17:18
Atrapy Nokii zawsze imitują "włączony" wyświetlacz i są kompletne, tj. z tylną obudową.
Co do N6280, nie ma ich na chcwilę obecną w magazynach centralnych i nie wiadomo kiedy się pojawi. Jedyne co wam pozostaje to poszukać w różnych salonach, na pewno coś gdzieś się jeszcze uchowało, ale to już jest loteria...
Jeśli znajdziesz w jakimś salonie telefon, który Cię interesuje, a nie ma go akurat ProPozycja (częsta sytuacja), możesz spokojnie dzwonić pod *400 i poprosić aby oferta, którą wynegocjowałeś była do odebrania (wraz z terminalem) w danym SPO.

#88042  autor: patyk
 24 lip 2006, 17:47
Że telefonó nie ma to nie nowosc (sam czekalem w erze na Siemensa M65 ponad tydzien) ale dzis szukalem w salonach startera za 5zł gdzie dostaje sie 8 na wygadanie i nie dosc ze nie bylo to wszyscy sprzedawcy mowili ze nie istnieje... normalnie bylem troche zaskoczony ze ja - 16-latek wiem a oni- ktorzy wiedza teoretycznie o sieci wszystko tego nie wiedza... ale to nie pierwszy kiedy wykazuja sie taka niwiedza...

Idea - Łączy z ludźmi !

#88951  autor: torman
 27 lip 2006, 00:21
Czekaj spokojnie i nie panikuj.
Ja też czekałem około tygodnia.
Mam i chcę sprzedać jak by co. :)
Najśmieszniejsze było to, najpierw upierali się że mi wyślą z Warszawy i inaczej nie można, a później stwierdzili że nie mają telefonu i zaproponowali odbiór w salonie.
Orange jak zwykle pokazuje się ze swojej słabej strony :?
No, ale cóż. ;-)

#88952  autor: patyk
 27 lip 2006, 00:35
ALe jak byłem w drugim salonie to zapytałem:

-Czy dostane starter za 5zł żeby było 8złna start?
-Tak,oczywiście

Poszła pani na zaplecze i po 2 min wróciła

-Ale w tym starterze jest tylko 5 zł, 8zł jest w starterze za 10zł
-A nie ma tego startera za 5zł gdzie jest 8 ?
-Takiego w ogóle nie ma
-Jest, nawet na stronie Orange można o tym przeczytać
-Nieee
-To poprosze ten (powiedziałem bo już nie chciałem się kłócić i wyjść jak najszybciej)

Idea - Łączy z ludźmi !