Od 4 lat jestem w Orange. Obecnie mam roczny aneks do umowy, umowa obowiązuje do 15 sierpnia.
Taryfa: Jedna Idea 25 + 50% więcej, czyli 37zł do wygadania co miesiąc za 25zł abo.
Dziś zadzwonila konsultantka i zaproponowala:
-bez telefonu: umowa na rok, dodatkowo 25min do orange i na stacjonarne; stwierdzila też ze nie dadza mi znowu +50% gratis co miesiac.
-z telefonem: umowa na 2 lata, dodatkowo zadnych minut, Sagem 6-2 za 407zł (ale powidziała że obecnie nie maja tych telefonow).
Oferta bez telefonu nie interesuje mnie zupełnie w tym przypadku (praktycznie wcale nie dzwonie do orange i na stacjonarne, do tego jeszcze zabraliby mi +50% więcej, wiec to jest zupelnie nie oplacalne).
Chciałbym natomiast Sagema za ok 100zł, przy umowie na 2 lata i do tego może jakieś minuty do wszystkich, czy to jest możliwe do osiągniecia???
Jakich argumentow najlepiej uzywac?? bo jakos te 4 lata w sieci nie bardzo skutkuja.
Ewentualnie co mogą mi zaproponowac inne sieci przy przeniesieniu numeru i jak wyglada zwrot przez nie tej kwoty przeniesienia (122zł) ???? Jakies atrakcyjene telefony w rozsadnej cenie??
Dzieki z gory :]