gm pisze:Już teraz widzę, że odpowiedź o ANU wcześniej była napisana. D@rio: to fakt, żeby dostać dobrą ofertę trzeba mieć niemałe rachunki + wiedzę gdzie i co pisać + cierpliwość. Twierdzę, że założycielowi tego tematu zabrakło wszystkich trzech cech. Przy rachunkach 50 pln miesięcznie trudno cokolwiek więcej wydrzeć od operatora, ale przy odrobinie cierpliwości można było się pokusić. Daj znać czy cdn
[ Dodano: 2006-06-01, 21:45 ]
cd Twoje PWA + ANU przejdzie.
Dam znać napewno. Oni są ze mną w stałym kontakcie także będę informowal na bierząco jak idzie to wszystko. Dodam tylko czym się podpieram w negocjacjach

No podstawowa sprawa że jestem ich klientem już 9 lat. Mam u Nich 4 aktywacje a moje średnie rachunki są powiedzmy 3x - 4x wyższe od średniej biznesowej

Tego się trzymam i tymi argumentami walczę

Dlatego jestem cierpliwy bo też nigdzie mi się nie spieszy tak naprawdę

a z drugiej strony wiem że nie mam marzeń z kosmosu, mam mocne argumenty to dlaczego daję im czas i możliwość wykazania się... a to że wiem gdzie uderzać...to dlatego nie daję im spokoju

...jak tylko coś będę wiedział to napiszę

Natomiast założycielowi tematu zwłaszcza zabrakło cierpliwości i trzeźwego myślenia...napewno przy nstp. przedlużeniu umowy dostalby o wiele lepszą ofertę. Bo myślmy poważnie...z czym do ludzi skoro nie ma podstaw? Ale nie ma się czym przejmować..jak słucham różnych opowieści to co drugi klient chcę Nokię N70 za 1zł. przy rachunkach 60zl....norma. A wystarczyłoby zmierzyć poprostu swoje siły na zamiary

dlatego ja od zawsze uważam że pojęcie "wysoki rachunek" to pojęcie względne (każdy pewnie to inaczej zinterpretuje) i z różnych stron należy na to popatrzeć
jahu: tak
Pozdrawiam