• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #75310  autor: patyk
 22 maja 2006, 18:44
Nadszedł czas gdy mojemu tacie kończyła się umowa z Orange na telefon z którego korzystała mama. Byliśmy umówieni, że przedyskutujemy jaką oferte wybrać. Do tej pory moja mama miała 25zł na połączenia do wszystkich i darmowy pakiet 50 zł do Orange (ten pakiet wywalczył mój tata gdy zrezygnował z oferty pakiet domowy). Teraz tatuś wywalczył telefon LG za 88zł i pakiet Wszyscvy na Wszystko 25zł czyli tamte 50zł przepadło ... Oczywiście wszystko dzięki konsultantce z którą załatwił wszystko przez telefon ... Czy można było przedłużyć tamtą oferte czy zamiana była konieczna ?

#75554  autor: D@rio
 23 maja 2006, 17:28
Jeśli tamto mu proponowali konsultanci z ProPozycji to można było przedłużyć. Zresztą, wszystko się da odkręcić. Można ponownie zapytać i próbować negocjować o tamtą ofertę. Zwłaszcza, jeśli podpis na aneksie jeszcze nie został zamieszczony...

Obrazek

#75656  autor: patyk
 23 maja 2006, 20:15
No wątpie bo już dostał telefon z 50 złotowym rabatyem a z resztą jego sprawa jak zawsze jest najmądrzejszy :)

#75671  autor: D@rio
 23 maja 2006, 20:38
patyk pisze:No wątpie bo już dostał telefon z 50 złotowym rabatyem a z resztą jego sprawa jak zawsze jest najmądrzejszy :)
No to w takim razie proces negocjacji i cała sprawa zostala zamknięta i już nic się nie da zrobić. Próboj za 2 lata z jeszcze lepszą ofertą ;)

Obrazek

#75691  autor: patyk
 23 maja 2006, 21:24
hehe dzieki xD of course otrzymujesz pomogl xD

#75698  autor: D@rio
 23 maja 2006, 21:40
Dzięki bardzo! ;)

Obrazek