• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #73010  autor: przemek910
 10 maja 2006, 22:55
Witaam!

Nigdzie nie moge znaleźć regulaminu tej pormocji i załącznika w postaci cennika telefonów. Może ktoś wie gdzie sie on znajduję?
Na telepolis.pl w dziale promocje go nie ma:(

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#73157  autor: D@rio
 11 maja 2006, 22:22

Obrazek

#76259  autor: przemek910
 26 maja 2006, 18:45
Witam!

Mam prośbę dotyczącą
a) nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu do ERA PAKIET BIZNES! Mogłby ktoś go "zapodać"?? :wink:
b) to pytanie do D@ria. D@rio gdy podpiszę aneks na pzredłużenie umowy wraz ze zmnianą na taryfę Pakiet Biznes 120 i wzięciem telefonu za ~170 czy ile to tam było, to po ilu miesiącach mogę zmienić taryfę na Pakiet Biznes 60 ??

Pozdrawiam Kindzior :mrgreen:

#76317  autor: D@rio
 26 maja 2006, 21:27
kindzior pisze:Witam!

Mam prośbę dotyczącą
a) nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu do ERA PAKIET BIZNES! Mogłby ktoś go "zapodać"?? :wink:
b) to pytanie do D@ria. D@rio gdy podpiszę aneks na pzredłużenie umowy wraz ze zmnianą na taryfę Pakiet Biznes 120 i wzięciem telefonu za ~170 czy ile to tam było, to po ilu miesiącach mogę zmienić taryfę na Pakiet Biznes 60 ??

Pozdrawiam Kindzior :mrgreen:
a więc tak...

1. click! (radziłbym mimo wszystko poczekać do po 07.06.06r. bo podobno mają się szykować jakieś modyfikacje..)

2. to będzie pisało dokładnie na aneksie ale jak się nie mylę to dopiero po 24 miesiącach niestety.

Obrazek

#76396  autor: przemek910
 27 maja 2006, 09:29
A jest jakaś kara za pzredwczesną zmianę taryfy??
36 zł? czy może więcej??

P.S. Ta promocja Rozmowy firmowe za gr jest dostępna tylko dla nowych abonentów. :twisted:

#76553  autor: D@rio
 27 maja 2006, 20:51
kindzior pisze:A jest jakaś kara za pzredwczesną zmianę taryfy??
36 zł? czy może więcej??

P.S. Ta promocja Rozmowy firmowe za gr jest dostępna tylko dla nowych abonentów. :twisted:
Nie ma za to kar bo poprostu konsultant Ci nie zmieni wcześniej taryfy bo system mu na to pozwoli. Choćby chciał to i tak nie może. Owszem, dla nowych abonentów ale jak zapewne już wiesz w Erze można przedłużać umowy na bazie nowych, obowiązujących obecnie promocji ;)

Ale jeśli chcesz tak poprostu wymienić telefon w taryfach "Pakiet Biznes" to opis warunków masz tutaj .

Obrazek

#76563  autor: przemek910
 27 maja 2006, 21:25
A cennik do tego?
Ale jestem natrętny :?
nie wiem skąd oni biorą te kosmiczne ceny telefonów...
D750i za 183zł :shock: a w promo. Grosz MAJ
jest za 1 zł~!!!!

P.S.
napisałeś że na bazie nowych promocji. A konsultantka mówi że nie można bo jest tylko dla nowych abo. chodzi mi tu np o Rozmowy firmowe za grosz i Mistrzowska Promocje. BO właśnie mistrzowska by mi pasowała a tu takie coś ŻE nie mozna. :/

#76633  autor: D@rio
 28 maja 2006, 00:38
kindzior pisze:A cennik do tego?
Ale jestem natrętny :?
nie wiem skąd oni biorą te kosmiczne ceny telefonów...
D750i za 183zł :shock: a w promo. Grosz MAJ
jest za 1 zł~!!!!

P.S.
napisałeś że na bazie nowych promocji. A konsultantka mówi że nie można bo jest tylko dla nowych abo. chodzi mi tu np o Rozmowy firmowe za grosz i Mistrzowska Promocje. BO właśnie mistrzowska by mi pasowała a tu takie coś ŻE nie mozna. :/
Oni tam mają jakiś swój system scoringowy który im to wszystko analizuje i przelicza i na tej podstawie się ocenia jaką ofertę można Ci dać. Pozatym, Ty dostałęś dopiero pierwszą ofertę. Do września jeszcze dużo czasu. Poczekaj trochę, delikatnie im dziekując za obecną propozycję. Najwyżej później zadzwoń i zapytaj, delikatnie ich naciścnij że chcesz obniżkę. Myślę że we wrześniu uda Ci się osiągnąć to, co chcesz. Dodam tylko że lepsza oferta utrzymaniowa jest dla klientów indywidualnych w Erze niż dla biznesu. Dlatego czekaj, jak jesteś cierpliwy to napewno Ci jeszcze zjadą z ceną telefonu...

cennik...gdzieś był na stronie Ery ale go nie mogę jakoś teraz znaleźć :? widzę tylko dla indywidualnych :? pozatym, ktoś go jeszcze tu, na forum telepolis publikował jak mnie pamieć nie myli :|

Obrazek

#76873  autor: przemek910
 29 maja 2006, 13:59
Dzięki ci d@rio! Dzięki jesteś Wielki! Dzięki twoim argumentom wynegocjowałem u nich cenę D750i za 229zł brutto! :D Nie ma to jak tak! :D :mrgreen: :mrgreen:
Dla zainteresowanych dodam że Przy Biznes pakiet 60 była za 411,14zł brutto
a umowa się kończy 16.09.2006! :D

#76998  autor: D@rio
 29 maja 2006, 23:08
kindzior pisze:Dzięki ci d@rio! Dzięki jesteś Wielki! Dzięki twoim argumentom wynegocjowałem u nich cenę D750i za 229zł brutto! :D Nie ma to jak tak! :D :mrgreen: :mrgreen:
Dla zainteresowanych dodam że Przy Biznes pakiet 60 była za 411,14zł brutto
a umowa się kończy 16.09.2006! :D
Nie ma za co ;) Od tego tu jestem :mrgreen: polecam się ;) ...

Obrazek