• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #259043  autor: arczello
 29 mar 2008, 14:37
Witam.

Czy Internetowy Sklep Plusa można traktować jako źródło informacji o stanach magazynowych Plusa?

W ofertach, regulaminach są podane telefony których w zasadzie już nie ma. Kiedyś się z tym spotkałem przy okazji Nokii 3300. Teraz jest tak np. z Nokią 6125.
Chociaż podobno Nokii 7360 też już nie ma a w sklepie internetowym jest (przynajmniej na stronie).

#259290  autor: Sirmark
 31 mar 2008, 01:35
arczello pisze:Czy Internetowy Sklep Plusa można traktować jako źródło informacji o stanach magazynowych Plusa?
mysle, ze mozna to traktowac jako zrodlo wiedzy o magazynie z ktorego sa realizowane te zakupy :) Zapewne da to tez poglad na to, co jest dostepne w wiekszych ilosciach w calej sieci, a czego nie ma..

To ze w promocjach sa telefony, ktore nie sa dostepne to nic noweg i jakby niestety standard.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#259446  autor: arczello
 31 mar 2008, 21:39
SirmarK pisze:Zapewne da to tez poglad na to, co jest dostepne w wiekszych ilosciach w calej sieci, a czego nie ma.
Właśnie też tak mi się wydaje. W sumie to mi wystarczy. Chciałem tylko móc się zorientować, czego może nie być, albo wkrótce (3 tygodnie) może zabraknąć.
SirmarK pisze:To ze w promocjach sa telefony, ktore nie sa dostepne to nic noweg i jakby niestety standard.
Jakoś szczególnie mnie to nie dziwi :wink:

Dzięki.

#266382  autor: sq3cps
 16 maja 2008, 12:51
Prawdopodobnie można go traktować.
Zauważyłem, że np. dostępność zestawów Simplus zmienia się co kilka dni.