Mam pytanko. Może ktoś wie o co chodzi. W eboku pojawiła mi się możliwość aktywowania jednego numeru usłudze "Złote numery" ale kompletnie nie wiem o co chodzi, nigdzie informacji o tym nie ma. Za info dzięki.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
i opłata promocyjna 250zł netto...chyba, ze masz jakiś indywidualny bonus(wątpię w to)
No właśnie nie jestem całkiem przekonany czy to o to chodzi. Nie ma tam żadnego numeru żebym sobie mógł wybrać. Jest tylko puste okienko do wpisania. Jak się zaloguję - jak zawsze - "aplikacja chwilowo niedostępna" to sprawdze jeszcze raz i chyba zadzownie do konsultanta jakiego.
Chodzi tu o usługę Darmowego Numeru dla taryf Kubali.baryla1969 pisze:Mam pytanko. Może ktoś wie o co chodzi. W eboku pojawiła mi się możliwość aktywowania jednego numeru usłudze "Złote numery" ale kompletnie nie wiem o co chodzi, nigdzie informacji o tym nie ma. Za info dzięki.
dechomenon pisze:i opłata promocyjna 250zł netto...chyba, ze masz jakiś indywidualny bonus(wątpię w to)