• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #234293  autor: Onyx-22
 19 lis 2007, 07:54
Witam,

Mam mały pobem i mam pytanie czy ktoś może z was zetknął się z takim problemem. Ponad rok temu kupiłem 2 aktywacje w Plusie tego samego dnia - na jednej z taryfą BiznesKlasa 50 a na drugiej z taryfą MaxProfit! 50. Po upłynięciu roku chciałem zmienić na obu telefonach na teryfę Elastyczną 30 (regulaminy promocji pozwalaja po 12 miesiacach zmniejszyć taryfę) i o ile na numerze z BiznesKlasa mi się udało, o tyle już na numerze z Elastyczną - nie. Dzwonilem do BOKu tam nie mogą, byłem w salonie - też mi nie zmienili. Napisałem rekalamacje - odpisali że z godnie z regulaminem moge zmienić tam tylko na MaxProfit. To mam pytanie:

OBECNI ABONENCI MAX PROFITA NIE MOGĄ PRZEJŚĆ NA ELASTYCZNĄ???

POZDRAWIAM :)

AdaM

#234368  autor: przemek910
 19 lis 2007, 16:48
Widocznie nie. Skoro regulamin oraz Ebok nie pozwala, a dod. w BOKu nie mają takiej usługi.

Poelcam poczytać regulamin MaxPRofit.

#234369  autor: D@rio
 19 lis 2007, 16:49
Onyx-22, to niech Ci podeślą ten regulamin i uzasadnią który punkt o tym mówi.
Mi się z BiznesKlasy udało. A robiłem to via zlecenie SMS.

Obrazek

#234371  autor: przemek910
 19 lis 2007, 16:50
D@rio pisze:Mi się z BiznesKlasy udało. A robiłem to via zlecenie SMS.
Onyx-22, też sięudało :) Nie mogła zrobić migracji jedynie na Maxproficie.

#234373  autor: D@rio
 19 lis 2007, 16:51
przemek910 pisze:oraz Ebok nie pozwala
z tym to są w ogóle jaja. Plusiany E-BOK (przynajmniej u mnie) nie wyświetla w ogóle dostępnośći taryf serii Elastyczna.
przemek910 pisze:Poelcam poczytać regulamin MaxPRofit.
nie ma takiego :D Plus to nie Era ;)

Onyx-22, podejrzewam że problem jest taki iż regulamin promocji w której były zawierany umowy ma zapis który brzmi iż zmiany taryf mogą się odbywać wyłącznie w obrębie taryf MaxProfit przez cały okres umowy. Z tego wniosek, że taryfa Elastyczna udostępni Ci się dopiero po pełnych 24 cyklach rozliczeniowych. Ale, to tylko moje domniemanie.

Obrazek

#234377  autor: dechomenon
 19 lis 2007, 17:07
to przejdź bezpłatnie z max na biznesklasę bez podpisania aneksu a potem zrób sobie elastyczną i wszystko!