D@rio pisze:yogurcik, przez e-mail'a to się tego nie załatwia.
Ecch, ludzie - co Wy macie z tymi e-mail'ami? Czy Wy na prawdę nie umiecie odróżnić spraw priorytetowych od pierdół?
kolego wysłałem maila do bok-u już miałem kontakt z kolesiem z ery jakiś manager na mój rejon zobaczę co mi przygotuje tak samo zrobiłem w Orange gdzie już ofertę dostałem NA MAILA TAKA WSTEPNA myślę ze zrobię jak napisaliście tj, do tego ściągnę faceta z orange i ery do biura niech myślą
jeżeli chodzi o rooming polaczen z polski do innych krajów nie jest aż tak dużo około 50 pln ale więcej jest odbieranie rozmów po zagranicami (kierowcy) i tu kombinuje jakieś rozwiązanie plus pokazał oferte rooming vodafon jeżeli jestem zalogowany w tej sieci jest trochę taniej
a jezeli chodzi o jakosc sprawdzałem bts i w moim rejonie tylko plusa nadajniki działają na 900 mhz innych sieci już 1800 kurka wydaje mi sie ze to tym idzie ta jakość połączeń niby sygnał mamy ok ale nie raz dogadać sie nie można z klientem dzieje sie to na numerach które przeszły z ery do plusa może to ma jakieś znaczenie kurka nie wiem ....
p.s. patrzyłem do jednego nadajnika mamy jakieś 6 km do drugiego podobnie jesteśmy ze tak powiem w środku tych dwóch nie wiem jak ostawić tel zeby sprawdzić do którego jestem w danym momencie zalogowany mam nokie 6151 może to tym idzie te nasze problemy z rozliczaniem sie w trakcie rozmowy sie loguje tel do 2 nadajnika
a co do tych wzmacniaczy to sprawa z ta jakością nie tyczy sie tylko biura ale i okolic np w domu (500 m od biura)