• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #227914  autor: Bloo
 18 paź 2007, 02:04
Mam pytanie do specjalistów i tych, którzy znają się na usługach sieci Plus. Mianowicie chodzi mi o Nokię 6120 Classic. Obecnie ten telefon jest dostępny w taryfach biznesowych Plusa a ja mam pytanie kiedy będzie dostępny w taryfach dla klientów indywidualnych i czy jest możiwość obecnie dostania go w ramach przedłużenia umowy w Plusie?.

Obrazek

#227915  autor: D@rio
 18 paź 2007, 03:57
Bloo pisze:Obecnie ten telefon jest dostępny w taryfach biznesowych Plusa a ja mam pytanie kiedy będzie dostępny w taryfach dla klientów indywidualnych i czy jest możiwość obecnie dostania go w ramach przedłużenia umowy w Plusie?.
Pewnie w najbliższym czasie i pewnie będzie dostępny. Trudno tu podać konkretne daty.

Obrazek

#227990  autor: dechomenon
 18 paź 2007, 17:51
D@rio pisze:
Bloo pisze:Obecnie ten telefon jest dostępny w taryfach biznesowych Plusa a ja mam pytanie kiedy będzie dostępny w taryfach dla klientów indywidualnych i czy jest możiwość obecnie dostania go w ramach przedłużenia umowy w Plusie?.
Pewnie w najbliższym czasie i pewnie będzie dostępny. Trudno tu podać konkretne daty.
właśnie od dziś ten telefon jest dostępny dla klientów indywidualnych cafe plus no i w zaktualizowanej kubali też jest ten telefon...miły dodatek plusfon401 test no i nokia e65, oraz 6125

#227993  autor: Bloo
 18 paź 2007, 18:09
dechomenon pisze:
D@rio pisze:
właśnie od dziś ten telefon jest dostępny dla klientów indywidualnych cafe plus no i w zaktualizowanej kubali też jest ten telefon...miły dodatek plusfon401 test no i nokia e65, oraz 6125
Na stronie Plusa w Taryfach Kubali go nie ma jeszcze.

Obrazek

#228054  autor: Kaczy
 18 paź 2007, 21:46
Na stronie Plusa w Taryfach Kubali go nie ma jeszcze.
Od jutra będzie :)

...::: Made for loneliness :::...

#232737  autor: _bartek_
 11 lis 2007, 16:16
fajnie! ja tez czekalem

Praca nie knajpa, nie muisz tam chodzic codziennie.

#232746  autor: mariusz9a
 11 lis 2007, 18:01
_bartek_ pisze:fajnie! ja tez czekalem
To już nie musisz czekać bo od kilku tygodni jest dostępny dla szarego zjadacza chleba;) Tylko pozostaje pytanie czy nie lepiej go kupić gdzie indziej bo cena u operatora nie powala:/

#232813  autor: Th0mas
 12 lis 2007, 10:07
Ja sobie go kupiłem na wolnym rynku. W RTV Euro AGD była fajna promocja. 999zł - raty 20 x 0%, brak pierwszej wpłaty i raty tylko na nowy dowód - żadnych zaświadczeń czy drugich dokumentów. Muszę powiedzieć, że jest świetny chociaż na razie nie mogę skorzystać ze wszystkich jego funkcji (3G Orange w Łodzi nie ma zbyt dobrego zasięgu - niedługo przechodzę na Play Kartę).