• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #217045  autor: cichy2222
 29 sie 2007, 21:11
Witam. Mam pewien problem. Otóż kolega nie mając co robić, dzwonił sobie na moją kome i nagrywał wiadomości. Chciałem pare odsłuchać i postępowałem według wskazówek. Najpierw musiałem podać kod który zawiera od czterech do ośmiu liter. Następnie podać powitanie oraz imię i nazwisko. Teraz gdy ktoś dzwoni a ja nie odbieram to słychać powitanie. Jak usunąć to powitanie oraz imię i nazwisko? Chciałbym wyczyścić po prostu całą pocztę głosową, żeby było tak jak bym wogule się z nią nie połączył. Pozdrawiam.

#217048  autor: D@rio
 29 sie 2007, 21:16
cichy2222 pisze:Jak usunąć to powitanie oraz imię i nazwisko?
no trzeba wejść w ustawienia skrytki, następnie usunąć najpierw powitanie a później wizytówkę.
cichy2222 pisze:Chciałbym wyczyścić po prostu całą pocztę głosową, żeby było tak jak bym wogule się z nią nie połączył. Pozdrawiam.
no to nie rozumiem. Chcesz wyłączyć pocztę całkowicie czy zostawić aktywną?

Obrazek

#217057  autor: cichy2222
 29 sie 2007, 21:35
Nie za bardzo wiem gdzie są te ustawienia. A co do pytania, to chce żeby było tak jak dawniej, czyli że jak ktoś dzwoni i długo nie odbieram to jest głos: "Tutaj xxxxxxxxx, po usłyszeniu sygnału zostaw wiadomość."

#217066  autor: D@rio
 29 sie 2007, 21:45
cichy2222 pisze:Nie za bardzo wiem gdzie są te ustawienia.
dzwonisz 2222 i tam Ci lektor powie pod którym klawiszem są.
cichy2222 pisze:A co do pytania, to chce żeby było tak jak dawniej, czyli że jak ktoś dzwoni i długo nie odbieram to jest głos: "Tutaj xxxxxxxxx, po usłyszeniu sygnału zostaw wiadomość."
no to musisz wykasować powitanie i wizytówkę.

Obrazek