• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #211353  autor: fajnex
 11 sie 2007, 14:01
Dziś zauważyłem na Orange On-Line w Nowym Twoim Planie link do nowej usługi.
Mobilna Telewizja - włączenie - Co miesiąc przez 6 miesięcy, bezpłatne ponad 80 minut na oglądanie programów informacyjnych, sportowych i rozrywkowych w Twoim telefonie (m.in. TVN24, TVN Style, TVN Meteo, 4Fun TV) po tym okresie możesz ją wyłączyć lub nadal z niej korzystać za 25 zł miesięcznie.
Co o tym sadzicie.[/b]

#211369  autor: PingNoMore
 11 sie 2007, 14:47
Żebym to ja miał telefon z obsługą EDGE to bym sobie z chęcią to włączył i potestował.

#211446  autor: thane
 11 sie 2007, 18:28
80 minut to niezbyt dużo...

#211480  autor: Bloo
 11 sie 2007, 21:11
thane pisze:80 minut to niezbyt dużo...

Dokładanie. A poza tym trezba będzie ze sobą wziąć ładowarkę by telefon nie padł :-D

Obrazek
 #211481  autor: Zajcef
 11 sie 2007, 21:16
fajnex pisze:Dziś zauważyłem na Orange On-Line w Nowym Twoim Planie link do nowej usługi.
..
Co o tym sadzicie.[
Sadze, ze pakiet tv dostepny dla nowego twojego planu jest korzystniejszy.

#211484  autor: JacekS
 11 sie 2007, 21:42
Ogladanie mobilnej tv na ekranie komorki to raczej srednia przyjemnosc wedlug mnie

#211530  autor: Bloo
 11 sie 2007, 23:34
jacenty1812 pisze:Ogladanie mobilnej tv na ekranie komorki to raczej srednia przyjemnosc wedlug mnie

Tak samo jak przeglądanie stron www w telefonie.

Obrazek

#211605  autor: Vieslav
 12 sie 2007, 09:58
Chyba pakiet tv który swego czasu oferowali w POPie był o wieel bardziej korzystniejszy...

#212469  autor: Irek
 14 sie 2007, 21:07
fajnex, hm jeszcze niedawno była promocja na dwa miesiące chyba za 2 czy za 1 złoty. Pakiet 1200 minut na miesiąc. Potem można było zrezygnować. Już tego nie ma? Trzeba poszperać.

Powiem Ci tak jakość nie jest rewelacyjna oi tylko niektóre kanały nadają live, tak jak TVN24 czy TVN Meteo. Canal+ to pic na wodę bo non stop leci to samo. Jakoś jest gorsza niż
nagranie filmu aparatem z kamerą VGA. Nie polecam. No chyba, że dla samego sprawdzenia.

"And one more thing..."

#212475  autor: hainasz
 14 sie 2007, 21:34
Dalej działa możliwość próbowania przez 2 miesiące za 1zł. Potem za 1200 min trzeba płacić 19zł z tym że oprócz TV otrzymuje się możliwość nielimitowanego przeglądania Orange World. Ja z tego korzystam i uważam że to genialna sprawa, szczególnie dla ludzie korzystających z komunikacji miejskiej. Ja zawsze do śniadania włączam sobie TVN24. Co do jakości - dzwięk jest w pełni ok - obraz też da się oglądać. Oczywiście nie oznacza to że można już telewizor można z domu wyrzucić. A komentarze dotychczasowe lekko mnie irytują ponieważ wiele rzeczy ma sens jak się znajdzie dla nicg zastosowanie. EDGE w zupełności wystarcza
PS. Można oglądać TV, np na siedząc... no sami wiecie gdzie (zamiast gazet ;-)
Polecam wszystkim

hainasz

#212488  autor: Irek
 14 sie 2007, 21:54
hainasz, dlatego lekko się zdziwiłem, że może już nie być tego w promocji. Jasne jeśli ktoś nie ma nic przeciwko słabej jakości obrazowi to nie ma sprawy. Równie dobrze mogę sobie odpalić radio w telefonie. ;)
I nie denerwuj się tak nie na tym to wszystko polega. ;)

"And one more thing..."

#212514  autor: bilu1991
 14 sie 2007, 22:28
zapomnieliście że taka telewizja jest dostępna w wielkich miastach, trochę mniejsze i już edge nie ma, na gprs to raczej nie ma szans aby cokolwiek z tego wyszlo

#212576  autor: hainasz
 15 sie 2007, 01:15
Ireq - to tylko lekka irytacja ;-)
Śledze jak ewoluuje telefonia komórkowa, pamiętam pierwsze wejścia na WAP z nokii 6510 - zrobiło wielkie wrażenie, bo przecież mogłem wejść do Internetu z komórki. Dokonał się wielki przeskok od tego czasu. Kiedyś myślałem że pewnie będą takie czasy kiedy w telefonie komórkowym będzie się dało robić wszystko - przeglądać internet, oglądać TV, słuchać muzyki i to już jest możliwe. Wróżyłem że jak internet na komórkach osiągnie 1 MB to ten stacjonarny zacznie zanikać. No a teraz widzę że to już się stało a 1 Mb to wcale nie tak dużo. Ja chłonę nowe technologie i uwielbiam szybko stosować je w codziennym życiu. A ludzie którzy mówią że to bezsensu i wyszukują wiecej wad niż zalet dla danej technologii, spowalniają postęp - choć potem i tak skorzystają z niej.

Ogólnie buntuje się przeciw zacofaniu. Weźmy takie HSDPA - od kiedy spróbowałem nie wyobrażam sobie zakupu telefonu bez tego. Niektórzy mówią że taka prędkość jest niepotrzebna, bo na telefonie komórkowym mało się z netu korzysta. Ale jeśli mało tzn że informacje potrzebne są rzadko i szybko :-)

Mam nadzieję że to co napisałem ma choć odrobinę sensu

hainasz

#212602  autor: Vieslav
 15 sie 2007, 09:59
zapomnieliście że taka telewizja jest dostępna w wielkich miastach, trochę mniejsze i już edge nie ma, na gprs to raczej nie ma szans aby cokolwiek z tego wyszlo
Oj mylisz się... Co prawda na gprs o telewizji można pomarzyć, ale w przypadku Orange to ta sieć ma pokrycie EDGE praktycznie wszędzie. Ja na swojej wsi 40 km od miasta gdzie mieszka ledwo 200 osób mogę cieszyć się dobrodziejstwami EDGE. Telewizji jeszcze nie testowałem, ale jak tylko wpadnie mi w ręce odpowiedni do tego telefon to na pewno sprawdzę.

#212624  autor: D@rio
 15 sie 2007, 10:48
Mulder, ale stosunkowo mimo wszystko jest kijowa jakość tego EDGE ;)

Obrazek