Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Większość użytkowników Neostrady, gdzie największy odsetek stanowi Neo128 lub Neo 256 nie przekracza 1 GB miesięcznie to raz.sdz pisze: Sam wyrabiam ok1,2GB i wcale z sieci P@P nie korzystam. Wiec nie wiem i nie rozumiem skąd takie glosy ze nawet 50GB to mało….(w neo)
1. Szybkość transferu. Nie wszędzie jest EDGE, który sprawia, że korzystanie z bezprzewodowego internetu staje się "komfortowe".sdz pisze:zgadzam sie wiec po co ludzie nazekaja?
W wątku jest mowa o internecie bezprzewodowym, który nie służy do backupowania internetu.kalin pisze:Ja bym chcial.Kazdy by chcial.Ostatnio czytalem ze w Angli jest lacze 20 Mbit za 150 zl.To 20 razy wiecej niz mam teraz i tylko 4 razy wiecej trzeba zaplacic.Aha jestem w sieci i gdybym mial limit 1GB to bym sie zalamal.Wczoraj przez jeden wieczor sciagnalem 880 MB a ile sciagam przez caly miesiac nie wiem jak sprawdzic.Chodzi mi oczywiscie o internet tradycyjny DSL z Tepsy.
Sprawdz w ustawieniach karty. Tam powinienes znalezc taka informacje i zaden program nie jest potrzebny.kalin pisze:...Od razu moze zapytam czy znacie jakis program ktory pokazuje miesiecze/dniowe?/tygodniowe itp statystyki ilosci pobieranych danych z sieci?...
xlord pisze:Jestem co prawda na GPRSie, ale ile wlezie korzystam z internetu. Oczywiscie w ramach potrzeb, czyli buszuje po www, cos od czasu do czasu sciagne i oczywiscie poczta. Wlasnie sprawdzalem swoje bilingi i stwierdzam, ze maksymalnie przepuscilem przez swoja karte 283 KB, a srednio wychodzi ok. 250 KB, wiec zaczynam sie zastanawiac nad tym, co trzeba robic z tym kompem, zeby dobic do 1G