• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

Co obstawić?

Heyah/Sielanki i inne fajne sprawy
1
100%
Era abonament/120 minut/60,30 zł
Brak głosów
0%
 #183184  autor: Eagle
 14 maja 2007, 16:05
Więc po kolei:

Umowa kończy mi się w lipcu, mam numer 606******. Niedawno do mnie dzwonili z BOA [Ok. 15:00]. Przedłużyłbym umowę ale tylko pod jednym warunkiem i nie wiem czy jest to wykonalne, mianowicie:

Posiadam swój ukochany nymer w Heyah 888******, którego non-stop używam. Przy przedłużeniu umowy chcę mieć ów numer w sieci Era i zlikwidować numer 606******.

W sumie fajny pakiet w Erze: 120 minut [Wymiennych na inne pakiety] za 60,30 zł przy tym SE K750i za 49 zł [Mam Nokię 2610 - gdyby nie pasywny wyświetlacz ani by mi się nie śniło o zmianie telefonu lecz niestety... swoją drogą szkoda, że Nokia 2626 ma dalej ten sam błąd].

Powiedzcie mi - czy to jest możliwe i ile musiałbym za taką operację zapłacić. Bardzo zależy mi na numerze Heyah i jeżeli nie ma na to szans - zrywam umowę z Erą.

#183188  autor: przemek910
 14 maja 2007, 16:09
Eagle pisze:Posiadam swój ukochany nymer w Heyah 888******, którego non-stop używam. Przy przedłużeniu umowy chcę mieć ów numer w sieci Era i zlikwidować numer 606******.
Nie da się tak. Temat o przedłużeniu umowy w Erze już jest - przyklejony nawet.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#183193  autor: D@rio
 14 maja 2007, 16:11
Nie da się tak.

Pozatym - błędna lokalizacja tematu.

Zamykam!

Obrazek