Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Plus GSM
Nie jest łątwo, ale da się. Chyba, że ktoś ma rachunki 30-60 pln to niewiele wskóra, ale przy 120 pln można ponegocjować, choć nie liczyłbym na wiele.slawus pisze:Zaproponują ceny takie jak dla nowych klientów w aktualnej promocji i taryfie którą wybierzesz, a negocjować z nimi to za bardzo się nie da
ta, w moim śnie teraz.gomez1982 pisze:No tylko teoretycznie ale może jak miałeś duże rachunki to Ci obniżą trochę ceny.
zależy co kto rozumie przez pojęcie fajny telefon, jeśli chodzi Ci o te wszystkie modele z serii "wszystkomająca" no to faktycznie...gomez1982 pisze:Z resztą zobacz na nową ofertę Plusa dość znacznie obniżyli ceny telefonów i to bardzo fajnych telefonów.
nie są one wszystko mające. D800 to akurat już...przeżytek...K610i nic specjalnego. No ale, zgoda, zgoda...gomez1982 pisze:Może dla Ciebie D@rio one są wszystko mające ale dla niektórych są one wystarczające.
wiesz, na obecnym numerze, który obecnie przenoszę jest BiznesKlasa50 ale ja patrzę na całokształt, konto, rachunki, aktywacje, usługi dodatkowe, historia konta itp. itd. ...gomez1982 pisze:Ale jak mówisz że tak słabo to wtedy jaki masz abonament i jaka taryfa?Tak z ciekawości ludzkiej pytam.
gdzie w ktorym Plusie? czy cos mnie ominelo? bo 3 raz wymieniam telefon i dostaje oferte standardowa.RobertX pisze:Maja inne cenniki dla nowych klientow i dla tla starych(przedluzajacych umowe) !!!slawus pisze:Zaproponują ceny takie jak dla nowych klientów w aktualnej promocji i taryfie którą wybierzesz, a negocjować z nimi to za bardzo się nie da
Szkoda gadać. Polkomtel dał nieźle ciała na koniec roku i teraz.xysiek pisze:hehe no i jak sie dzwoni po inne to okazuje sie ze ich nie ma:/
Zaglądnij do tematu "Czy przedłuzyć umowę w Plusie?" Tam D@rio opisuje z kim rozmawiać i gdzie pisać.cabaler0 pisze:Watpie zebym byl zle poinformowany, ale od jakiegos listopada/pazdziernika w plusie nie ma czegos takiego jak jakakolwiek znizka przy PWA, daja telefon jak na warunkach dla nowych abonentow:(. Obecnie mam 4 umowy do PWA ale nie wykorzystuje ich bo ceny telefonow sa strasznie duze. Kiedys tzn. np. we wrzesniu za samsunga d600 na PWA w maxproficie 30 placilem 49zl netto, teraz gdy chcialem wymienic np. na ten sam model w takim samym abonamencie cena 499 lub cos kolo tego, bez zadnej znizki:(!! Przedstawiciel handlowy mnie zapewnia, ze nie ma juz takiego czegos jak znizki:(. Jestem abonentem plusa od 1998 mam okolo 15 aktywacji i rachunki srednio po 3,5-4,5 tysiaca na miesiac. I mam pytanie czy moge sie jakos domagac tanszych apratow w PWA? Jak Wy to robicie? Prosze odpiszcie. Pozdrawiam