w te wakacje kończyła mi się umowa z Orange i dawali takie oferty że śmiech na sali. Ludzie z ulicy mieli troszke lepsze propozycjie niż 4ro letni klient. Dziś właśnie, po długich walkach, uruchomiono mi ten numer na karcie simplusa :D.
Wypowiedzenie umowy faktycznie otwiera nowe możliwości, mam też abonament w plusie, od blisko dwóch lat leciałem na "pakiet 10" czekając na coś korzystnego, (od pół roku mydlili mi oczy że na dniach wejdzie możliwość przeniesienia się z abonamentu do simplusa).
Gdy im wymówiłem, nagle zadzwoniła Pani i przedstawiła naprawdę ciekawą ofertę, poprosiłem o wysłanie tej oferty na maila, żebym wszystko mógł "na chłodno" przeliczyć. Propozycja w mailu okazał się inna, o wiel gorsza od tej "przez telefon", więc skontaktowałem się z nimi i się pytam czy lecą sobie w kulki, na co oni, że nic nie wiedzą na temat tego, jakie propozycje byly przedstawiane przez telefon, a teraz to oni przez 30 dni nic nowego przedstawic nie mogą. Zachowanie tego numeru w simplusie wiązałoby się z przeniesieniem do innej sieci, a później z powrotem do simplusa. Za każdym takim przeniesieniem płacę i czekam, więc sobie daruję ten numer jednak. (szkoda bo miałem go 6lat)